Basit bir hizmet açılır, o sırada yorumlar

İstiyorsa 1 FPS arttırsın girsin oyun modu açsın kapatsın. Bu adam kendi hizmetini, hizmet olarak görüp satıyorsa ve buna pay biçip emeğinin olduğunu düşünüyorsa kimsenin laf edecek kadar onu ilgilendirdiğini düşünmüyorum. Ancak birisi bu, hizmetten yararlanmak isteyip parasıyla beraber gidince, sanki Uluslararası şirket yönetiyormuş gibi cevaplarla işi yapmaktan kaçarsan, sana bu kadar söylenen kötü yorumu kaldıracaksın. Kaldıramıyorsan, randevu al.
 
Herif laf yiyeceğini bile bile hala Mizah ve Eğlence kategorisinde konu açıyor :D

Milletin değilde kendi yaptıklarına biraz baksana bu kadar laf yemezsin.

IMG_20220911_121500.jpg
 
Biri "yalnızca dosya siliyor" diyor, diğeri "FPS'i kat kat arttırıyor" diyor. Ben asla bu iki cümleyi kurmadım. Kurduysam kanıt göstererek konuşun. Amacınız hizmeti kötülemek olmuş.
 
Doğruyu söyle ilgi mi istiyorsun gerçek haytta göremediğin için? Hangi konunuzu görsem insanların size bir şey diyeceği konular açıyorsunuz
 
Bu olay zamanında niye bu kadar tepki aldı anlamadım. Hizmete "bunları internetten bakarak herkes yapabilir" mantığıyla bakmak çok saçma bir kere. İnternetten bakıp da öğrenemeyeceğin şey yok. Photoshop gibi hizmetler de saçma ona bakılırsa. İnternette bununla ilgili tonla video, rehber vs. vardır. Peki ya neden insanlar kendileri Photoshop öğrenmek yerine internetten bununla ilgili hizmetler alıyorlar?
 

Geri
Yukarı