OMERTA
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar bir süredir yazılımda nasıl gelişirim ne yapmam gerekir gibi herkesin sorduğu klasik sorulara cevap arıyordum ve kesin bunu yapmak istiyorumun cevabını bulamadım. Ben de kendime bir proje belirledim ve tek amacım bu projeyi başarılı bir şekilde yapmak. Projem aşağıda belirttiğim şekilde olsun istiyorum bunu yapmam mümkün mü, mümkünse hangi dil ve kütüphanelerle yapmamı önerirsiniz? Teşekkür ederim cevaplarınız için.
Çok basit bir mesajlaşma programı yapmak istiyorum yani kısaca ben bir mesaj yazayım alıcıya gitsin alıcı bir mesaj yazsın bana gelsin. Başka bir fonksiyon şu anlık istemiyorum. Bunu herhangi bir internet bağlantısı olmadan yapmak mümkün mü (Bluetooth vb.)? Değilse internet aracılığıyla çalışan bir program yazmam hiç dil bilmeyen birine göre ne kadar zor? Hangi adımları izlemeliyim?
Çok basit bir mesajlaşma programı yapmak istiyorum yani kısaca ben bir mesaj yazayım alıcıya gitsin alıcı bir mesaj yazsın bana gelsin. Başka bir fonksiyon şu anlık istemiyorum. Bunu herhangi bir internet bağlantısı olmadan yapmak mümkün mü (Bluetooth vb.)? Değilse internet aracılığıyla çalışan bir program yazmam hiç dil bilmeyen birine göre ne kadar zor? Hangi adımları izlemeliyim?