Basit Grafik Tasarım Yapmak

Fireworks programını öneririm adobe cs6 kadar iyi değil ama onun kadar da karmaşık değil. Biraz kurcalayarak rahatça bir şeyler yapabilirsiniz.Yada zamanınız varsa cs6 nın çok güzel eğitimleri var youtube de.

İstediğiniz aracı öğrenmek için fazla zamanınız yoksa konudaki önerilen programlardan birisine yönelebilirsiniz. Fakat öğrenmek için zamanınız bolsa ben temel Photoshop bilgisinden mahrum kalmamanızı öneriyorum. Basit şeyler yapacak olabilirsiniz ama diğer alternatif araçlarda hem yeteri kadar seçenek hem de yeteri kadar kullanıcı desteği olmayabiliyor. Dediğim gibi eğer zaman ve öğrenme isteğiniz varsa en iyisi Photoshop'tan başlamak diyebilirim.

Kısa süre önce fotoğraf düzenlemesine benim de ihtiyacım oldu. Photoscape kullanmayı denedim ama arayüzü aşırı karışık geldi ve aradığım özellikleri bulamadım. Başlamışken Photoshop ile başlayayım diyerek Photoshop CC indirdim. Bence kullandığım araçlardan en kullanışlı arayüz ve basit kullanıma sahip olanı da buydu. Tüm araçlar zaten sol menüde mevcut her şeyi kolaylıkla yapabiliyor insan.

Kısa süre önce fotoğraf düzenlemesine benim de ihtiyacım oldu. Photoscape kullanmayı denedim ama arayüzü aşırı karışık geldi ve aradığım özellikleri bulamadım. Başlamışken Photoshop ile başlayayım diyerek Photoshop CC indirdim. Bence kullandığım araçlardan en kullanışlı arayüz ve basit kullanıma sahip olanı da buydu. Tüm araçlar zaten sol menüde mevcut her şeyi kolaylıkla yapabiliyor insan.
Hocam'a katılıyorum gerçekten çok kısa bir sürede çok iyi yerlere gelebilirsin hatta 1 gününü videolara ayırırsan çok sağlam şeyler çıkabilir elinden şahsen ben öyle yapmıştım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı