GTA V, CoD veya NFS gibi oyun serilerini önermeyin, bunlara göre daha az bilinen oyunları önerir misiniz? Basit ve zevkli oyunlar.
Bir şans vereceğim güzel duruyor teşekkürler.
Oynadım hocam, teşekkürler.
Oynadım.
Cookie Clicker
orteil.dashnet.org
Hocam bu oyun güzele benziyor ama sistem gereksinimleri sallama gibi geldi? sizce daha düşük özellikte bir bilgisayar açar mı?
Yani oradaki sistem özellikleri pek umursanmamış olabilir.Ama yinede dediği sistem özelliklerine göre açıcaktır ama bu kadar akıcı olacağını sanmıyorum.(Bende Tuğkan abinin videosunda görmüştüm)Linkini bırakayım buraya.Hocam bu oyun güzele benziyor ama sistem gereksinimleri sallama gibi geldi? sizce daha düşük özellikte bir bilgisayar açar mı?
Eskiden.Eskiden mi oynadın son zamanlarda mı oynadın?
Ori tarzı oyunlar çok ilgimi çekmiyor ama ben yinede bir şans vereceğim, belki hoşuma gider.Celeste, Ori serisi (Game Pass'in varsa oradan bulabilirsin), Gunpoint
Görselini görüp araştırıp bulamadığım oyun, teşekkür ederim.Ravenfield.
Zamanında çok oynadım.totally accurate battle simulator
BendeGirdim 5 dakikadır hiçbir şeyi sorgulamadan kurabiyeye tıklıyorum. Buga girdim sayende.
Yani oradaki sistem özellikleri pek umursanmamış olabilir.Ama yinede dediği sistem özelliklerine göre açıcaktır ama bu kadar akıcı olacağını sanmıyorum.(Bende Tuğkan abinin videosunda görmüştüm)Linkini bırakayım buraya.
Çıkamıyorum hocam oyundan yardım edin.Cookie Clicker
orteil.dashnet.org
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.