Hikayesi güzel ve zevkli oyun önerisi

3 seri arasında kaldım.
Call of Duty serisi.
Assassin's Creed serisi.
Batman Arkham serisi.
Bunlar arasından en iyisi sizce hangisi? Başka oyun da önerebilirsiniz. Teşekkürler.
Saydıkların arasından Arkham serisini öneririm.Türkçe yaması da var her üç oyununda. Ayrıca macera türü seviyorsan AC'ye bulaşma derim.Tüm seriyi oynamış biri olarak en iyisi ilk oyunlarıydı.
Benim sıralamam:
1-Witcher 2-3
2-Batman Arkham 1-2-3
3-Elder Scrolls
4-GTA 4-5
5-DarkSouls 1-2-3
6-Bioshock
7-Wolfenstein
8-Gears 5(PC ye çıkan bir XBOX özel oyunu daha var ayrıca onuda oynayabilirsin)
9-Massefect 1-2-3 (Bunu ilk üçe yazardım ama grafikler biraz eski olduğu için buraya yazdım)
Not: Tüm bu saydığım ve daha fazlasını bitirdim ama en beğendiklerim bunlardı. PC olarak düşündüm o yüzden Playstation oyunları önermedim. Witcher oynamadan ölme!!!
Max Payne serisi
COD Black Ops
Metro serisi.
Aynen ya bak onu da unuttuk metro da vardı :)

Saydıkların arasından Arkham serisini öneririm. Türkçe yaması da var her üç oyununda. Ayrıca macera türü seviyorsan AC'ye bulaşma derim. Tüm seriyi oynamış biri olarak en iyisi ilk oyunlarıydı.
Benim sıralamam:
1-Witcher 2-3.
2-Batman Arkham 1-2-3.
3-Elder Scrolls.
4-GTA 4-5.
5-Darksouls 1-2-3.
6-BioShock.
7-Wolfenstein.
8-Gears 5(PC'ye çıkan bir Xbox özel oyunu daha var ayrıca onu da oynayabilirsin)
9-Massefect 1-2-3 (bunu ilk üçe yazardım ama grafikler biraz eski olduğu için buraya yazdım)
Not: Tüm bu saydığım ve daha fazlasını bitirdim ama en beğendiklerim bunlardı. PC olarak düşündüm o yüzden PlayStation oyunları önermedim. Witcher oynamadan ölme!

Aynen ya bak onu da unuttuk metro da vardı :)

Ben sistem topladım. Şu an Witcher indiriyorum. İnşallah dediğiniz gibi vardır. Çok merak ediyorum. İnşallah ölmem. Kalbim biraz sıkışıyor gibi oluyor ama umarım ölmeden oynarım.

3 Seri arasında kaldım.
Call of Duty serisi.
Assassin's Creed serisi.
Batman Arkham serisi.
Bunlar arasından en iyisi sizce hangisi? Başka oyun da önerebilirsiniz. Teşekkürler.

Tüm Call of Duty ve Crysis oynayabilirsin ama Mafia 3'ten uzak dur

MW 1 2 Remastered çıktı yakında Black Ops ve MW 3'ünde çıkacak. Bekleyebilirsin ama tüm oyunlarını tavsiye ederim Infinity war, Black Ops 3 dışında.

Ben sistem topladım. Şu an Witcher indiriyorum. İnşallah dediğiniz gibi vardır. Çok merak ediyorum. İnşallah ölmem. Kalbim biraz sıkışıyor gibi oluyor ama umarım ölmeden oynarım.
Eğer macera seviyorsan ve oyun bana güzel bir hikaye anlatsın diyorsan Witcher'a bayılırsın.Açık konuşayım Witcher 3 den sonra oyun sevemedim.Çıtayı baya bi yükseltti. Yakın zamanda yalnızca RDR2'den buna yakın bir keyif aldım.Hele hele AC origins ve Odsseyden tiksindim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı