Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşım "bana rank kasabilir misin" diye sordu. Ben de uzaktan onun bilgisayarındaki Valorant'ına girip girebilemeyeceğimi sormak istedim. Eğer girilirse ban riski var mıdır peki? Teşekkürler...
Benim bilgisayarım biraz kötü de bir de valorant indirilmiyor o yüzden.Onun yerine direk hesabınızı verseniz o arkadaş ta hesabınıza kendi bilgisayarından giriş yapsa?
AnyDesk veya TeamViewerle de olmaz mı peki olmazsa sorun değil zaten.GeForce NOW aynı şekilde çalışıyor bildiğim kadarıyla bir şey olmaz ama aynı anda girmemeniz gerekli.
Hmm tamam o zaman ona söylerim. Teşekkür ederim herkese. Konu kapanabilir...Girersin, ilk girişinde bir şey olmayabilir ama riskli. Çünkü farklı IP'lerden giriş yapıyorsunuz aynı hesaba ve report edilirse Riot takip ediyor. Yani her maç 15 vuran arkadaşınız siz girdikten sonraki maçlarda 30 vurursa ve report yerse Riot bunu dikkate alarak inceleme başlatıyor. İnceleme sonucunda farklı IP girişleri olduğunu görürse, ban atabiliyor. Bir nevi boost mantığını ortadan kaldırmaya çalışıyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.