Başka bilgisayarda çalışan HDD benim bilgisayarımda çalışmıyor

Makaleler
1
1 hafta önce yeni bir sistem satın aldım. Eski bilgisayarımdaki HDD'yi bu bilgisayara bağladım ve Windows'u SSD'ye kurdum daha sonra yeni bilgisayarım arızalandı servise gönderirken HDD'yi aldım eski bilgisayarımda oyun oynamak için taktım. Şimdi ise eski bilgisayarımı başlatırken sürekli 0xc000000e hatası alıyorum. Windows 10 kurma belleği ile bir çok şeyi denedim ama açamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 hafta önce yeni bir sistem satın aldım. Eski bilgisayarımdaki HDD'yi bu bilgisayara bağladım ve Windows'u SSD'ye kurdum daha sonra yeni bilgisayarım arızalandı servise gönderirken HDD'yi aldım eski bilgisayarımda oyun oynamak için taktım. Şimdi ise eski bilgisayarımı başlatırken sürekli 0xc000000e hatası alıyorum. Windows 10 kurma belleği ile bir çok şeyi denedim ama açamadım.

Anakart değişiminden dolayı oluyor olabilir mi?

O bende de oldu USB belleği tanımıyor o zaman.
DVD ile format atmıştım bir dene derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı