Başka bilgisayardan SSD'ye Windows yükleme

ilkerp

Hectopat
Benim bilgisayarımda Windows 11 OEM lisans yüklü, anakartıma gömülü. Arkadaş yeni bilgisayar alıyor fakat internet sıkıntısı olduğundan SSD'sini kendi bilgisayarıma takıp Windows ve diğer uygulamaları/oyunları kendi bilgisayarımla indireceğim. SSD'ye önce flash ile Windows deneme sürümünü kurup sonra oyunları falan yükleyip geri vereceğim, o kendi bilgisayarına taktığında OEM lisans anahtarını girecek. Herhangi bir problem olur mu? Benim anakartımdaki lisans arkadaşın SSD'sini etkiler mi?

Telefondan verebilirsiniz internet ama kota durumu varsa oda sorun olur, ek kota almanız lazım.

Yok hocam Windows yükleyebilir kendisi, interneti aylık 400GB. Ama oyun vs. yüklemek isterse interneti yetmez ay boyunca. Flash belleğe Windows atıp arkadaşa vereceğim, o kendisi halledecek artık aklıma başka bir seçenek gelmiyor. Teşekkürler tekrardan

Sistemde 1 tane mi disk var?

2. Bir disk varsa oyunu ona indirirsiniz, Windows'u kendi kurar dosya doğrulaması yapıp indirmeden oyunu çalıştırır.

Benim sistemimde de 1 tane disk var, arkadaşın aldığında da 1 disk var. Anakartım B550 Gaming X V2 rev 1.4, ve şu an 980 Pro takılı, arkadaş 990 Pro aldı. İkisini birden anakartıma takabilir miyim? Windows yüklememe izin verir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı