Çözüldü Başka binaya internet çekmenin cezası var mıdır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Türktelekom 100Mpbs'ye kadar limitsiz hiper.
Olarak gozukuyor
Garip. Normalde Turkcell sözleşmelerini paket sayfasının altına yerleştirir. Vodafone'da yine bir yerlere koyar ama Türk Telekom'da İnternet Sözleşmesini bulabildiğime tam emin değilim.

Yine de bunu buldum ve bu dosya adına konuşacağım çünkü diğer İnternet sözleşmelerinde şöyle bir ibare geçiyor: "İşbu taahhütnamede yer almayan hususlarda Abonelik Sözleşmesi hükümleri geçerlidir"


4.8: "Abone", "Hizmet"i amacı ve "Sözleşme"de belirtilen şartlar dışında kullanamaz, yararlandığı "Hizmet"i ticaret amacıyla üçüncü şahıslara sunamaz. "Abone", "Hizmet"i sadece bağlantı adresinde kullanım hakkına sahip olup, bağlantı adresi dışında üçüncü şahıslara, deneme amaçlı dahi olsa, kullandıramaz.

Burada yazdığına göre de emin olamadım çünkü normalde "Abone" veya "Hizmet" olan şeylerin tanımını 2-Tanımlar kısmında yapmış ancak "bağlantı adresi"nin tanımını vermemiş.

Bu da yine bir bilinmezliğe düşürdü beni. Eğer bağlantı adresi, Internet'in kurulduğu adres ise başka binaya çekmeniz sözleşmeye aykırıdır.. ancak ya değilse?

Size tavsiyem müşteri hizmetleriyle konuşun. Örneğin "Bu modemi kablo vasıtasıyla başka bir binada kullanma şansım var mı?" diye sorabilirsiniz.
Evin yaninda dukkanimiz var. Orada modem eve 10M kablo ile router takıp internet alıyorum. Cezası var mı? İnternet benim uzerime.
Hocam eğer dükkanınızdaki Internet'i müşterilerinizle paylaşıyorsanız bu ticari kullanıma girer ve ilerleyen vadede sıkıntılara yol açabilir. Sadece siz kullanıyorsanız yüksek ihtimal sorun yaşamazsınız.
 
Hocam eğer dükkanınızdaki ınternet'i müşterilerinizle paylaşıyorsanız bu ticari kullanıma girer ve ilerleyen vadede sıkıntılara yol açabilir. Sadece siz kullanıyorsanız yüksek ihtimal sorun yaşamazsınız.
Modem kahvede müşterilerin kullanması için router evde sorun olur mu?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı