Başka bir laptoptan sıvı metal macun aktarılır mı?

Merhaba, laptopumdaki termal macunu başka bir laptopa nasıl aktarabilirim?

Hocam ilk önce selamlar. Sorunuza yanıt vermek gerekirse baştan söyleyeyim, tabii ki de hayır. Nedeni ise kullanılmış termal macun artık hiçbir işe yaramaz. Çünkü ilk sürülüp kullanıldığı zamanki gibi işlevini yerine getiremez, kurumuştur. Bundan dolayı ise bir laptoptan bir laptopa aktarım yapılamaz. Aksi takdirde ise laptopunuz ısıdan dolayı çalışmaz hatta yanlış bir müdehale olduğu için bozulabilir. Onun yerine laptopdaki kullanılmış macunu güzel bir şekilde temizleyip başka bir termal macun sürerseniz bu durumu kökten halledebilirsiniz, iyi bakımlar. Eğer sizi bilgilendirdim isem ne mutlu bana. İyi günler ve teşekkürler(Not: Bu durum sıvı metal için de aynıdır, işe yaramaz).

Hocam ilk önce selamlar. Sorunuza yanıt vermek gerekirse baştan söyleyeyim, tabii ki de hayır. Nedeni ise kullanılmış termal macun artık hiçbir işe yaramaz. Çünkü ilk sürülüp kullanıldığı zamanki gibi işlevini yerine getiremez, kurumuştur. Bundan dolayı ise bir laptoptan bir laptopa aktarım yapılamaz. Aksi takdirde ise laptopunuz ısıdan dolayı çalışmaz hatta yanlış bir müdehale olduğu için bozulabilir. Onun yerine laptopdaki kullanılmış macunu güzel bir şekilde temizleyip başka bir termal macun sürerseniz bu durumu kökten halledebilirsiniz, iyi bakımlar. Eğer sizi bilgilendirdim isem ne mutlu bana. İyi günler ve teşekkürler.

Evet doğru bunu ben de biliyorum soruyu yanlış yazmışım şimdi ASUS laptop var ve onda sıvı metal sürülü ben o sıvı metalı başka bir laptopa aktarabilir miyim?

Hocam ilk önce selamlar. Sorunuza yanıt vermek gerekirse baştan söyleyeyim, tabii ki de hayır. Nedeni ise kullanılmış termal macun artık hiçbir işe yaramaz. Çünkü ilk sürülüp kullanıldığı zamanki gibi işlevini yerine getiremez, kurumuştur. Bundan dolayı ise bir laptoptan bir laptopa aktarım yapılamaz. Aksi takdirde ise laptopunuz ısıdan dolayı çalışmaz hatta yanlış bir müdehale olduğu için bozulabilir. Onun yerine laptopdaki kullanılmış macunu güzel bir şekilde temizleyip başka bir termal macun sürerseniz bu durumu kökten halledebilirsiniz, iyi bakımlar. Eğer sizi bilgilendirdim isem ne mutlu bana. İyi günler ve teşekkürler(not: Bu durum sıvı metal için de aynıdır, işe yaramaz).

Ancak laptop daha yeni sıvı metal daha sıfır neredeyse.

Son düzenleme:
Evet doğru bunu ben de biliyorum soruyu yanlış yazmışım şimdi ASUS laptop var ve onda sıvı metal sürülü ben o sıvı metalı başka bir laptopa aktarabilir miyim?
Hocam ilk önce selamlar. Sorunuza yanıt vermem gerekirse kısacası hayır, olmaz. Yukarıda da yazan üyelerin de dediği gibi ayrıca benimde bildiğime göre özelliği kalmaz, bozulmuş bir madde olur.Yani kısacası kullanılamaz. Çözümü ise yenisini sürmektir. Eğer sizi bilgilendirdim isem ne mutlu bana. İyi günler ve teşekkürler.

Hocam ilk önce selamlar. Sorunuza yanıt vermem gerekirse kısacası hayır, olmaz. Yukarıda da yazan üyelerin de dediği gibi ayrıca benim de bildiğime göre özelliği kalmaz, bozulmuş bir madde olur. Yani kısacası kullanılamaz. Çözümü ise yenisini sürmektir. Eğer sizi bilgilendirdim isem ne mutlu bana. İyi günler ve teşekkürler.

Teşekkürler.

Ancak laptop daha yeni sıvı metal daha sıfır neredeyse.

Hocam ilk önce selamlar. Söylediğinizi yanıtlamak gerekirse eğer öyle bir durum varsa iyi bir biçimde temizlenip yapılabilir diye düşünüyorum ama bunun için de sıvı metalin erimemiş ya da kurumamış olması lazım diye bir bilgim var. Bu da açıkçası zor ve de gereksiz olduğundan yana kanaatindeyim. Eğer işinizi sağlama almak istiyorsanız ki bence de bunu yapın. Laptopunuza yeni bir sıvı metal sürün ve her şey tam olsun. Eğer dizi bilgilendirdim isem ne mutlu bana. İyi günler ve teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı