Başka bir operatörden TurkNet'e geçiş

Duployt

Hectopat
Daha fazla  
Babamın üstüne Türk Telekom'a ait bir internet bulunmakta ve taahhüdü 2 gün içinde bitecek, yeni bir TurkNet internet başvurusu yaptım kendi üstüme ve bu dairede internet olduğundan kaynaklı "geçiş" yapılabileceği söylendi ve Hizmet Numarasını girdim. Babamın eski Türk Telekom aboneliğini iptal ettirmesi gerekiyor mu? Herhangi bir onay gerekiyor mu?

TurkNet Gigafiber'e değil normal internete geçecekseniz ayrıyeten iptal işlemi yaptırmanıza gerek yok, TurkNet aboneliğinizi netleştirdikten sonra sizin yerinize iptali sağlıyorlar.

https://www.turk.net/baska-operatorden-gecis#:~:text=Turknet’e Geçiş, Zannettiğinden,yine biz karşılıyoruz.
Eski abonelik babamın üzerine bulunmakta, yeni abonelik benim üzerime yapılacak. Babamın herhangi bir şekilde onay vermesi veyahut imza atması gerekmiyor mu? Bu abonelik açtırma ücretini nasıl halloluyor?

Hocam TurkNet'te abonelik devri yapılmıyor vefat durumu dışında. Türk Telekom'da da ücrete tabi tutuluyor, ancak zaten taahhütün bitmesine 2 gün kalmış. Sizin durumunuzda TurkNet için ille kendi adınıza olmasını istiyorsanız Türk Telekom'u iptal ettirip/bittikten sonra tekrar taahhüt yapmayıp TurkNet'i sıfırdan yapmalısınız öyleyse. Geçiş işlemi yaptırırsanız babanızın adına yapılır geçiş. Babanızın üstüne olsa da siz ödeyebilirsiniz ama, kendi adınıza olması şart değilse ben uğraşmayın derim. Tabi siz TurkNet'e geçiş işleminde aboneliği kendi üstünüze alıp alamayacağınızı sorun ancak mümkün olacağını sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı