Başka biri sevilebilir mi?

kiniqiss

Hectopat
Ondan başkasıyla beraber olma düşüncesi garip gelmiyor ama farklı birini sizce sevebilir miyim? Eminim ki severim diye düşünüyorum ama bu ne zaman olur onu da bilmiyorum. Hiç unutmayacak gibi hissediyorum. Yani onunla yaşadığım o güzel duyguları bir daha yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ondan başkasıyla beraber olma düşüncesi garip gelmiyor ama farklı birini sizce sevebilir miyim? Eminim ki severim diye düşünüyorum ama bu ne zaman olur onu da bilmiyorum. Hiç unutmayacak gibi hissediyorum. Yani onunla yaşadığım o güzel duyguları bir daha yaşar mıyım?
Yaş kaç ?

Ayrıldıktan sonraki dönemde böyle düşünmen çok normal. Düşünmemen gariplik olurdu zaten. Zamanla geçecektir.

Yaşamam desen bile yaşıyorsun merak etme bir başkası çıkacak sevemem diyorsun ama seviyorsun (ezelden ufak alıntımsı).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı