Başka hoparlör ile sistemin hoparlörü aynı anda kullanılabilir mi?

Uygulamanın ses çıkışlarını ayrı ayrı ayarlayabilirsiniz. Tabi bu çıkışların cihaz olarak ayrı görünmesi gerek.
1650114469453.png

Uygulamanın ses çıkışlarını ayrı ayrı ayarlayabilirsiniz. Tabii bu çıkışların cihaz olarak ayrı görünmesi gerek.
Eki Görüntüle 1362038

Bunu kullanırsam hep bilgisayardan ses hem de hoparlörden de aynı anda sesi alabilir miyim çünkü hoparlörü takınca bilgisayarın hoparlörü kapanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kulaklık ve cihazın dahili hoparlörüne aynı anda ses vermiştim, bu cihazı dinle seçeneğini ve stereo karışımı aktif etmeyi deneyin. Nasıl yapıldığını tam olarak hatırlamıyorum ancak fikir vermesi açısından yazdım.

Deneyeceğim.
Bir kulaklık ve cihazın dahili hoparlörüne aynı anda ses vermiştim, bu cihazı dinle seçeneğini ve stereo karışımı aktif etmeyi deneyin. Nasıl yapıldığını tam olarak hatırlamıyorum ancak fikir vermesi açısından yazdım.

Bahsettiğniz şey bu mu?

Fakat bu cihazı dinle seçeneğni bulamadım.

Dosya Ekleri

• 1650137810079.png
    1650137810079.png
    11,6 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı