Başka odaya internet taşımak

TheEmir

Hectopat
Daha fazla  
Evime ikinci bir internet olarak TürkNet başvurusu yaptım, şu an kendi odamda olan Superonline interneti salona taşımak istiyorum. Bir deneyeyim dedim taktım modemi açtım WiFi geldi ama DSL gelmedi yani internete bağlanmadı.
Bunu nasıl halledebiliriz? Benim odamda sıkıntı yok gelip kuracaklar ama salonda çalışması için salona da mı telefon hattı verilmesi lazım? Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wifi zaten gelir bunun internet ile bir alakası olmayıp modem ile alakalıdır, salonda çalışmamasının sebebi muhtemelen salona gelen telefon hattında bir sorun olduğudur. Evinizde hali hazırda 1 portluk zaten hattınız mevcut size aynı ankastre içinden 1 port daha açıp (biraz zor gibi ama) bunu tekrar baştan evinize veyahut odanıza kadar kablolama işleminden sonra aynı evde 2 farklı servis sağlayıcı kullanabilirsiniz.

Wifi zaten gelir bunun internet ile bir alakası olmayıp modem ile alakalıdır, salonda çalışmamasının sebebi muhtemelen salona gelen telefon hattında bir sorun olduğudur. Evinizde hali hazırda 1 portluk zaten hattınız mevcut size aynı ankastre içinden 1 port daha açıp (biraz zor gibi ama) bunu tekrar baştan evinize veyahut odanıza kadar kablolama işleminden sonra aynı evde 2 farklı servis sağlayıcı kullanabilirsiniz.

Port sıkıntımız yok gerekli port açılmış durumda başvuru yaparken özellikle belirttim ve arayıp sordular ayrı olarak konuşurken de belirttim. Uzun lafın kısası elektrikçi halledebilir mi?

Port sıkıntımız yok gerekli port açılmış durumda başvuru yaparken özellikle belirttim ve arayıp sordular ayrı olarak konuşurken de belirttim. Uzun lafın kısası elektrikçi halledebilir mi?
Evet işi bilen bir elektrikçi halleder lakin bina içi gömme tesisat beklemeyin öyle tavanın altından döşeyip geçebilir elektrikçi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı