Baska şehirdeki kişiye anında abur cubur nasıl gönderilir?

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba hepinize. Sehir dısında bir arkadasım var. Ona hediye olarak abur cubur göndermek istiyorum. Fakat anında gitmesi lazım. Getir Trendyol market gibi fakat gönderdigim seylerin fiyatı gözükmesin istiyorum. Çiçeksepeti'nden çiçek gönderdigimizde oldugu gibi var mı bunun bir yolu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar merhaba hepinize. Sehir dısında bir arkadasım var. Ona hediye olarak abur cubur göndermek istiyorum. Fakat anında gitmesi lazım. Getir Trendyol market gibi fakat gönderdigim seylerin fiyatı gözükmesin istiyorum. Çiçeksepeti'nden çiçek gönderdigimizde oldugu gibi var mı bunun bir yolu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Çiçek sepeti ile hediye adı altında yollarsanız faturası gitmez fakat geç gider. Bu saat de sadece getir tarzı yerler işler, bence getir gibi yerden söyle, kuryeye bu bir hediye fişi koymayın yaz hatta kurye yola çıkınca arayın ve deyin fişi içinden alın arkadaşa sürpriz deyin.

Getir'den söyle, not düş fişi poşete koymayın diye. Yasal zorunluluk gereği koyabilirler, en azından denemiş olursun.

Sipariş verirken not kısmına faturayı lütfen üstüne zımbalamayın dersen zımbalamazlar zaten.

Fiyat görünmeyecek ne alacaksın? Abur cubur diyorsun zaten abur cuburların fiyatları hemen hemen her yerde aşağı yukarı aynı. Görünse ne olacak.
Hediye olarak gözükme inceliği kaçıyor. Ondan dolayı muhtemelen özeniyor ancak dediğin gibi herkesin aşina olabileceği şeyler, sadece denesin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı