Başka ülkelerden Hotmail hesabına giriş denenmiş

bbnoS

Hectopat
Daha fazla  
Bir gün etkinliğime baktığımda hesabıma farklı ülkelerden giriş yapılmaya çalışılmış. Birinde şifreyi yanlış yapmış, diğerinde otomatik eşitleme adında bir şey var onu denemiş ve hepsinde eşitleme başarısız yazılmış. E-posta hesabıma bir şey olur mu? 2ad açık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir gün etkinliğime baktığımda hesabıma farklı ülkelerden giriş yapılmaya çalışılmış. Birinde şifreyi yanlış yapmış, diğerinde otomatik eşitleme adında bir şey var onu denemiş ve hepsinde eşitleme başarısız yazılmış. E-posta hesabıma bir şey olur mu? 2ad açık.
Şifre değiştirin ne olur ne olmaz, büyük ihtimal e-pastanızı girdiğiniz herhangi bir site hacklendi.Bunun için have i been pwned a bakabilirsiniz.

Şifremi değiştirmesem bişe olurmu ? çünkü hem yeni hemde şifremi bulamışlar zaten Giriş yapılmış cihazlara baktım hepsi benim.
Şifre değiştirin ne olur ne olmaz, büyük ihtimal e-pastanızı girdiğiniz herhangi bir site hacklendi.Bunun için have i been pwned a bakabilirsiniz.
i been pwned o nasıl bir sitedir ? anlatırmısınız
Bu arada şifrem yeni dediğim gibi
İkili açık ise bir şey olmaz. Boş boş denerler anca.
Yani görmezden mi geleyim ?

2AD açıksa bir şey olmaz. Onun dışında bilgisayarınızı bir virüs programıyla da taratabilirsiniz.

Şifremi değiştirmesem bişe olurmu ? çünkü hem yeni hemde şifremi bulamışlar zaten Giriş yapılmış cihazlara baktım hepsi benim.

i been pwned o nasıl bir sitedir ? anlatırmısınız

Bu arada şifrem yeni dediğim gibi

Yani görmezden mi geleyim ?
Have i been pwned e postanızın dark web deep web e sızıp sızmadığını kontrol ettiğiniz bir site.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı