Başkasına ait kablo ile internete bağlanabilir miyim?

uguratakan

Kilopat
Katılım
4 Temmuz 2016
Mesajlar
741
Çözümler
4
Yer
visor01 @ istikram.
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Mobil Uygulama Geliştirici
TürkNet'ten bir abonelik başlattık fakat Türk Telekom ekipleri gelip kablo bağlantısını henüz yapmadılar ve her gün farklı bir bahane ile erteliyorlar.(TT bu ülkenin en büyük belalarından birisidir.) bağlantı sağlanacak ev 2 katlı bir bina alt katta sadece bir telefon var. Bu telefona gelen kablo ile modeme bağlantı kurarak TürkNet kullanıcı adı ve şifresi ile internete bağlanmak mümkün müdür?
 
Aynı sorunu ben de yaşadım. Turknet çözüyoruz dedi çözmedi. Randevu verdiler gelen olmadı vs. En son Turk Telekom bölge müdürlüğüne gittim. "Ben evimin ankastre etiketlemesinin yapılmasını istiyorum. Direkten evime kablo çekilmesini istiyorum. Başvuruyu yapalı bir hafta oldu ama gelen giden yok" diyerek şikayet kaydı oluşturdum. Ertesi gün TT ekipleri saat sabah sekizde evimin önüne geldiler. Bağlantıyı yapıp gittiler.
 
Şimdi yaptığım testler sonucunda şunları gözlemledim. TT'ye ait telefon kablosuna bağlayınca internet gelmiyor ama TürkNet'e bağlı olan iki hatta da sırası ile modemi ve kullanıcı adını değiştirerek denediğimde internet geliyor. Bu da şu demek kablonun diğer ucunda internet ve telefon olarak iki parça var herhalde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı