Çalmıyorum hesap 9 yıldır aktif değil bu işlem kesinlikle legal.Birisi senin nickini çalsa hoşuna gider mi? Kendin bul kardeşim işte.
Hala çalmıyorum diyorÇalmıyorum hesap 9 yıldır aktif değil bu işlem kesinlikle legal.
Maalesef alınmıyor. Öyle bir şey olsaydı ünlülerin hesaplarına spam atıp kullanıcı adlarını alırlardı ve kendilerini onlar gibi tanıtmaları gibi şeyler yaşanırdı büyük ihitmalle.Alınıyor diye biliyorum. Bir çok insan kullanıcı adını almak için spam atıyorlar profillere oradan aklıma geldi bu taktiği yazmak.
Hala çalmıyorum diyoradam 9 yıl önce de olsa bulmuş legallikten bahsediyorsun illegal mi dedik? Sen bir nick bulsan çalsalar hoşuna gider mi kardeşim? Bir de utanmadan çalmıyorum diyor
![]()
![]()
gidin kendiniz bulun nickinizi düşünün de bir de ortalıkta kendi nickim diye dolaşacaksın sonra hem kendine özgün olur.
Seni millet o adam olarak tanıyacak.Ne kadar cahilsin anlatamıyoruz galiba adam olsan gider kendin bulurdun çalacağına senin gibiler oldukça insanlar arkadaş eklerken yanlışını ekler falan senin kadar laftan anlamaz adam görmedim şimdi git çal insanların nickini bir de kurumsal firma için alacakmışBilmiyorsunuz ama bu ismi kurumsal bir firma için almak istiyorum. Instagram politikalarını okumalısınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.