samet4747
Hectopat
Kaza durumunda bütün masrafları 2X siz ödersiniz. Asla önermem ama hayat ve tercihler sizin.
Korkuttunuz ama şimdi, neyse teşekkür ederim.
Kaza durumunda bütün masrafları 2X siz ödersiniz. Asla önermem ama hayat ve tercihler sizin.
1.5 Yıldır aktif olarak sayısız şirketten sayısız araç grubu kiraladım, tecrübeyle sabit hocam. Yaşanmaktansa kork daha iyi emin ol. Kimse kimseye acımıyor ve ya alttan almıyor tam tersine daha da şişiriyor ve sen hiçbir şey yapamıyorsun. Rica ederim.Korkuttunuz ama şimdi, neyse teşekkür ederim.
1.5 yıldır aktif olarak sayısız şirketten sayısız araç grubu kiraladım, tecrübeyle sabit hocam. Yaşanmaktansa kork daha iyi emin ol. Kimse kimseye acımıyor veya alttan almıyor tam tersine daha da şişiriyor ve sen hiçbir şey yapamıyorsun. Rica ederim.
İzin almalısınız hocam
Çevrenizde tanıdık araç bulmaya çalışın, bulamazsanız yine arkadaşınız kiralayabilir ve siz sürebilirsiniz ancak güvenli tın tın şeklinde. Riski en aza indirgemek adına. Önemli bir iş olduğunu söylediğiniz için diyorum.İşim var ve önemli, başka nasıl güvenli bir şekilde araç bulabilirim. Bu işlerden anlıyor gibisiniz, var mıdır bir çözüm yolu?
Kusura bakmayın Hocam görmedimHocam yukarıda konuşuldu, izin alamıyorum çünkü 21 yaşından küçüğüm.
Çevrenizde tanıdık araç bulmaya çalışın, bulamazsanız yine arkadaşınız kiralayabilir ve siz sürebilirsiniz ancak güvenli tın tın şeklinde. Riski en aza indirgemek adına. Önemli bir iş olduğunu söylediğiniz için diyorum.
Gideceğin yere otobüsle git minibüsle trenle git kardeşim. Kötü senaryoda hayata 600-700 bin₺ borçla başlayabilirsin. Riske değer mi?Çevreden hayır yok, çok teşekkür ederim önerileriniz için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.