Çözüldü Başkasının üstüne olan hat kendi üzerimize alınabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Botox Reis

Hectopat
Merhaba. 17 yaşındayım aralık ayında 18 olacağım. Vergisiz telefondan faydalanmak için annemin üstüne olan Türk Telekom hattımı kendi üstüme alabilir miyim?

Çözüm
@Bahacprz merhaba hocam bir de 18 yaşına girdiğimde devir işlemleri'nde ücret aynı mı olacak?

@EmirElibol merhaba hocam Türk Telekom bayisine gitmiştim 18 yaş altı olduğum için işlemleri yapamıyoruz dediler yalan mı söylüyorlar acaba?

@Bahacprz merhaba hocam Türk Telekom bayisine gitmiştim 18 yaş altı olduğum için işlemleri yapamıyoruz dediler yalan mı söylüyorlar acaba?

18 yaş altı işlem yapamazlar. Zaten hat sizin üzerinize de değildir. Hat sahibi olmadan da işlem yapmıyorlar.
Kimliğinizle beraber bayiye gidin. Devirin ücreti oluyor eğer ki faturalı ise yeni bir hatmış gibi paket seçersiniz devir ücreti aylık olarak faturanıza yansır. Eğer ki faturasuz kullanacak iseniz 265 TL ücreti oluyor bayiden ödeme yapmanız gerekli. 265'ten fazla öemeyin. Türk Telekom'un belirlediği ücret budur. Bazı baayiler 300 bazen 400 TL istiyor. Faturasız ise ilk önce POS üzerinden devir ödemesi yapıyor. Bunu yaptıktan sonra fişini iste ücreti ne ise orada yazar.

Ben annemin üzerine olan hattı kendi üzerime geçirmek istiyorum; bayiye gittiğimde bana devralan kişi faturalıya geçmek zorunda dedi, faturasız olmuyormuş sanırım. Bu söylenenin gerçekliği var mı sizce?

Ben annemin üzerine olan hattı kendi üzerime geçirmek istiyorum; bayiye gittiğimde bana devralan kişi faturalıya geçmek zorunda dedi, faturasız olmuyormuş sanırım. Bu söylenenin gerçekliği var mı sizce?

Hayır faturasızda oluyor. Faturasız olunca ücreti direkt orada ödüyorsunuz. Kendileri bilmiyor büyük ihtimalle.

Hayır faturasızda oluyor. Faturasız olunca ücreti direkt orada ödüyorsunuz. Kendileri bilmiyor büyük ihtimalle.
Faturasıza geçmek istediğimde, devirden sonra faturalı olabileceğimi ve sadece 1 gb 150 TL gibi kazık tarifeleri yapabileceğimi söyledi. Sizde devir işleminden sonra müşteri istediği tarifeyi yapabiliyor mu?

Faturasıza geçmek istediğimde, devirden sonra faturalı olabileceğimi ve sadece 1 GB 150 TL gibi kazık tarifeleri yapabileceğimi söyledi. Sizde devir işleminden sonra müşteri istediği tarifeyi yapabiliyor mu?

Devirden sonra yeni müşteri olarak sisteme düşüyor. Bunun tarifeleride belirli oluyor. Altta attığım faturalı listesideki tarifelerde taahhütlü yazan fiyatlandırmadan yararlanabilirsin. Bu fiyatın üstüne 11 TL vergi ve 43 TL yeni hat aktivasyonu koyman lazım. 12 ay boyunca bu vergileri ödersin. Son dönemde aşırı zam geldi. Ve yılbaşında yine zam gelecek.

Dosya Ekleri

• aaaaaaaaaaaaaaaaa.PNG
    aaaaaaaaaaaaaaaaa.PNG
    413 KB · Görüntüleme: 54

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı