Çözüldü Başkasının üstüne olan hat kendi üzerimize alınabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Botox Reis

Hectopat
Merhaba. 17 yaşındayım aralık ayında 18 olacağım. Vergisiz telefondan faydalanmak için annemin üstüne olan Türk Telekom hattımı kendi üstüme alabilir miyim?

Çözüm
@Bahacprz merhaba hocam bir de 18 yaşına girdiğimde devir işlemleri'nde ücret aynı mı olacak?

@EmirElibol merhaba hocam Türk Telekom bayisine gitmiştim 18 yaş altı olduğum için işlemleri yapamıyoruz dediler yalan mı söylüyorlar acaba?

@Bahacprz merhaba hocam Türk Telekom bayisine gitmiştim 18 yaş altı olduğum için işlemleri yapamıyoruz dediler yalan mı söylüyorlar acaba?

18 yaş altı işlem yapamazlar. Zaten hat sizin üzerinize de değildir. Hat sahibi olmadan da işlem yapmıyorlar.
Türk Telekom'da ücretsiz. Bununla ilgili konu açtım. Bende para istedikleri için bayiyi şikayet ettim. Sadece 40'ar TL 12 ay vergisi var dedi müşteri hizmetleri. Diğer operatörlerde ücret olabilir bilemiyorum ama müşteri hizmetlerini aramadan gitmeyin.

Türk Telekom'da ücretsiz. Bununla ilgili konu açtım. Bende para istedikleri için bayiyi şikayet ettim. Sadece 40'ar TL 12 ay vergisi var dedi müşteri hizmetleri. Diğer operatörlerde ücret olabilir bilemiyorum ama müşteri hizmetlerini aramadan gitmeyin.

Yani bayinin para istemeleri yanlış bir şey mi bir de şikayet ettikten sonra nasıl işlem yaptınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı