Noter tasdikli vekaletiniz yoksa iptal ettiremezsiniz.İnternetim Kablonet. Faturayı ben ödüyorum ama internet başkasının üzerine. İnterneti nasıl iptal ettirebilirim?
İnternet kesilir. 3 ya da 4 faturadan sonra borçtan iptal olur. Taahüt varsa ücretleri yansır. Cihaz ücretleride varsa eğer. 3 ayı da geçerse yine ödenmezse avukata sevkedilir. Avukat ücreti taahhüt toplamı,cihaz ücretlerinin tamamı, faturalar hepsi yüklü bir ücret çıkar ortaya. Sorumluluk tabi abone sahibinin olur.@magicspears @Ege Altunay peki faturayı ödemezsem ne olur hocam?
İnternet kesilir. 3 ya da 4 faturadan sonra borçtan iptal olur. Taahhüt varsa ücretleri yansır. Cihaz ücretleride varsa eğer. 3 ayı da geçerse yine ödenmezse avukata sevkedilir. Avukat ücreti taahhüt toplamı, cihaz ücretlerinin tamamı, faturalar hepsi yüklü bir ücret çıkar ortaya. Sorumluluk tabii abone sahibinin olur.
Evet sorumluluk sizde olmaz. Yalnız o adrese tamamıyla iptal olmadan Kablonet bağlatamazsınız.Yani benim bir sorumluluğum olmaz yani hocam doğru muyum?
Evet sorumluluk sizde olmaz. Yalnız o adrese tamamıyla iptal olmadan Kablonet bağlatamazsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.