Tahir27
Femtopat
Daha fazla
Beyler 6 ay önce taahhütlü Türk Telekom'a taahhüt imzaladım fakat bu taahhüt telefondan oldu. Yani ben bundan 2.5 yıl önce Türk Telekom bayisine gittim ve 2 yıllık taahhüt yaptım. Aboneliğim bitti beni aradılar ve tekrar abonemiz olmak ister misiniz dediler sesli bir onay ile 6 ay önce taahhüt imzalamış oldum, internetimi ADSL ile sağlıyordum fakat bugün VDSL bağlandı mahalleye bu şekilde 100 Mbps hıza çıkabileceğimi öğrendim. Türk Telekom'u aradım ama 100 Mbps hıza 219 TL istedi. TurkNet ise 85. Bende Türk Telekom'a iptal etmek istediğimi söyledim 1400 TL gibi bir cayma bedeli çıktı. Ben bu bedeli ödemeden kurtulamaz mıyım bunlardan?
Not: 16 Mbps kota imzaladık ama 3-4 Mbps hız verebiliyorlar.
Not2: Arkadaşımın evinde altyapı yok. Oraya taşındım desem aboneliğimi iptal ederler mi? Oraya taşındığıma dair kanıt isterler mi? Bu süreci yaşayan oldu mu? Ne zaman iptal ederler vs.
Not: 16 Mbps kota imzaladık ama 3-4 Mbps hız verebiliyorlar.
Not2: Arkadaşımın evinde altyapı yok. Oraya taşındım desem aboneliğimi iptal ederler mi? Oraya taşındığıma dair kanıt isterler mi? Bu süreci yaşayan oldu mu? Ne zaman iptal ederler vs.
Son düzenleyen: Moderatör: