Taahhütlü internet iptali

Tahir27

Femtopat
Daha fazla  
Beyler 6 ay önce taahhütlü Türk Telekom'a taahhüt imzaladım fakat bu taahhüt telefondan oldu. Yani ben bundan 2.5 yıl önce Türk Telekom bayisine gittim ve 2 yıllık taahhüt yaptım. Aboneliğim bitti beni aradılar ve tekrar abonemiz olmak ister misiniz dediler sesli bir onay ile 6 ay önce taahhüt imzalamış oldum, internetimi ADSL ile sağlıyordum fakat bugün VDSL bağlandı mahalleye bu şekilde 100 Mbps hıza çıkabileceğimi öğrendim. Türk Telekom'u aradım ama 100 Mbps hıza 219 TL istedi. TurkNet ise 85. Bende Türk Telekom'a iptal etmek istediğimi söyledim 1400 TL gibi bir cayma bedeli çıktı. Ben bu bedeli ödemeden kurtulamaz mıyım bunlardan?

Not: 16 Mbps kota imzaladık ama 3-4 Mbps hız verebiliyorlar.
Not2: Arkadaşımın evinde altyapı yok. Oraya taşındım desem aboneliğimi iptal ederler mi? Oraya taşındığıma dair kanıt isterler mi? Bu süreci yaşayan oldu mu? Ne zaman iptal ederler vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler 6 ay önce taahhütlü Türk Telekom'a taahhüt imzaladım fakat bu taahhüt telefondan oldu. Yani ben bundan 2.5 yıl önce Türk Telekom bayisine gittim ve 2 yıllık taahhüt yaptım. Aboneliğim bitti beni aradılar ve tekrar abonemiz olmak ister misiniz dediler sesli bir onay ile 6 ay önce taahhüt imzalamış oldum, internetimi ADSL ile sağlıyordum fakat bugün VDSL bağlandı mahalleye bu şekilde 100 Mbps hıza çıkabileceğimi öğrendim. Türk Telekom'u aradım ama 100 Mbps hıza 219 TL istedi. TurkNet ise 85. Bende Türk Telekom'a iptal etmek istediğimi söyledim 1400 TL gibi bir cayma bedeli çıktı. Ben bu bedeli ödemeden kurtulamaz mıyım bunlardan?

Not2: Arkadaşımın evinde altyapı yok. Oraya taşındım desem aboneliğimi iptal ederler mi? Oraya taşındığıma dair kanıt isterler mi? Bu süreci yaşayan oldu mu? Ne zaman iptal ederler vs.

Kurtulmanız imkansız.

Kanıt gerekiyor benim bildiğim. İkametkah adresi kopyasını ya da örneğinizi istiyorlar. Bunun dışında tahhüt'ün beklemesi dışında geçmesi çok zor. Taşınma işlemlerinde'de devam ediyor biliyorum. Ama isterseniz yıl boyunca 3 ay dondurma hakkınız var. 3 ayı dondurup geçin ve aynı anda TurkNet'e başvurun. Maks 1 hafta internetsiz kalırsınız ve ardından TurkNet VDSL bağlantınız gelmiş olur. Geri kalan 3 ay içinde ödemekle yükümlü gibisiniz. Ama 3 ay dondurma hakkınız olduğunu unutmayın. İsterseniz aynı anda TurkNet bağlatma işlemlerini başlatın ve bağlanınca doldurun. 6 ay tahhüt bitincede kurtulmuş olursunuz zaten.

6 ay için çok fazla iptal bedeli istemişler, herkese farklı söylüyor bunlar. E-Devlet üzerinden iptal etme varmış denemedim ama oradan bir dene istersen. Bende Türknet kullanıyorum memnunum

Beyler 6 ay önce taahhütlü Türk Telekom'a taahhüt imzaladım fakat bu taahhüt telefondan oldu. Yani ben bundan 2.5 yıl önce Türk Telekom bayisine gittim ve 2 yıllık taahhüt yaptım. Aboneliğim bitti beni aradılar ve tekrar abonemiz olmak ister misiniz dediler sesli bir onay ile 6 ay önce taahhüt imzalamış oldum, internetimi ADSL ile sağlıyordum fakat bugün VDSL bağlandı mahalleye bu şekilde 100 Mbps hıza çıkabileceğimi öğrendim. Türk Telekom'u aradım ama 100 Mbps hıza 219 TL istedi. TurkNet ise 85. bende Türk Telekom'a iptal etmek istediğimi söyledim 1400 TL gibi bir cayma bedeli çıktı. Ben bu bedeli ödemeden kurtulamaz mıyım bunlardan?

Çok ama çok basit bir yolu var :D .İnternetini altyapı olmayan bir yere örnek olarak köye nakil istiyorsun. Onlar altyapı yok diyor. Sen o zaman cayma bedeli olmadan iptal ediyorsun hizmet vermedikleri için.Türk.net e başvurursanız eğer davet kodu isterseniz 1 ay bedava kullanmak için benden rica ederseniz çok sevinirim ( bu taktik denendi ve işe yarıyor :) ).

Çok ama çok basit bir yolu var :D .İnternetini altyapı olmayan bir yere örnek olarak köye nakil istiyorsun. Onlar altyapı yok diyor. Sen o zaman cayma bedeli olmadan iptal ediyorsun hizmet vermedikleri için.Türk.net e başvurursanız eğer davet kodu isterseniz 1 ay bedava kullanmak için benden rica ederseniz çok sevinirim ( bu taktik denendi ve işe yarıyor :) ).
Reis bu süreçte benden taşındığıma dair kanıt felan istiyorlar mı, bekleme süresi var mı?

Reis bu süreçte benden taşındığıma dair kanıt falan istiyorlar mı, bekleme süresi var mı?

İstemiyorlar. Siz arayın çağrı merkezini nakil istiyorum taşındım deyin. O size altyapı yok diyecek siz ozmn üsteleyin hizmet vermiyorsunuz ben paramı ödeyeceğim falan ama sakın çaktırmayın. Sürekli ben kullanmadığım hizmet vermediğiniz şeye ücret ödemem deyin. Tekrar hatırlatayım Türk.net düşünüyorsanız davet kodumu kullanabilirsiniz:D

İstemiyorlar. Siz arayın çağrı merkezini nakil istiyorum taşındım deyin. O size altyapı yok diyecek siz ozmn üsteleyin hizmet vermiyorsunuz ben paramı ödeyeceğim falan ama sakın çaktırmayın. Sürekli ben kullanmadığım hizmet vermediğiniz şeye ücret ödemem deyin. Tekrar hatırlatayım Türk.net düşünüyorsanız davet kodumu kullanabilirsiniz:D
Geçeceğim zaman yazarım reis eyvallah sağolsın

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı