TheD4rkness
Centipat
Daha fazla
Merhaba daha yeni 15 yaşına girdim 1,65 boyundayım 54 kiloyum 3 senedir basketbol oynuyorum ve çok fazla gelişmek istiyorum bu yüzden her sabah esneme hareketi yapıyorum ve IP atlıyorum erken yatmaya çalışıyorum. Ayrıca zıplamamı biraz da olsa geliştirdim top hakimiyetim iyi, şutlarım bileğim kırıldığı için şu an kötü toparlamaya çalışıyorum sağ ve sol turnike gibi temel hareketleri yapabiliyorum fakat kulüpteki yaşıtlarım benden daha kalıplı ve uzun oldukları için yanlarında küçük kalıyorum bu yüzden biraz da olsa güçlenmek için kulübü geçici olarak bıraktım Fitness'a başladım. 5x5 güç antrenmanı yapıyorum ve sıçrama antrenmanı çalışıyorum fakat bir videoda çalıştıklarımın yeterli olmadığını öğrendim bunların yanında mobilty, patlayıcı kuvvet, ve hız vb. hareketler çalışmam gerektiğini öğrendim fakat ne yapmam gerekiyor bilmiyorum bu yüzden çok stresliyim sürekli ne yapmam gerek diye düşünüyorum çok fazla gelişmek istiyorum. TikTok, Instagram gibi vakit harcadığım şeyleri sildim ve hedefime odaklanmaya çalışıyorum. Şu an pazartesi, çarşamba, cuma güç antrenmanı yapıyorum ve çok işe yarıyor salı, perşembe, cumartesi de sıçrayış yapıyorum ve saydığım diğer şeyleri hangi aralıklarla yapmam gerektiğini bilmiyorum. Hangi günler dinlenmeliyim kaç saatte bir yapmam gerek bilmiyorum o yüzden kendime program da yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz?