Güvenli moda geçecektim.
Shift'e basılı tutarken-yeniden başlat-gelişmiş seçenekler-sorun gider-başlangıç ayarları deyip yeniden başlatınca karşıma çıkan menüde klavyem çalışmıyor. Işıkları bile yanmıyor.
Ve güvenli moda geçemiyorum. DDU ile driver kaldırma işlemi yapacaktım.
Güvenli moda geçecektim.
Shift'e basılı tutarken-yeniden başlat-gelişmiş seçenekler-sorun gider-başlangıç ayarları deyip yeniden başlatınca karşıma çıkan menüde klavyem çalışmıyor. Işıkları bile yanmıyor.
Ve güvenli moda geçemiyorum. DDU ile driver kaldırma işlemi yapacaktım.
Dostum konuyla ilgi bir çok çözülmüş forum mevcut normalde BİOS pilini çıkardıgımızda sistem kendini sıfırlayıp çalışıyordu kusura bakma yardımcı olamadıgım için
Dostum konuyla ilgi birçok çözülmüş forum mevcut normalde BIOS pilini çıkardıgımızda sistem kendini sıfırlayıp çalışıyordu kusura bakma yardımcı olamadıgım için.
windows 10 unu sıfırlama işlemi yaptım ve şuan ne klavyem nede mouse çalışmıyor acil yardım istiyorum bununla ilgili tüm listelere baktım bir bilgi yok Hadi birkaç temel şeyi aradan çıkaralım da kaldı
windows 10 unu sıfırlama işlemi yaptım ve şuan ne klavyem nede mouse çalışmıyor acil yardım istiyorum bununla ilgili tüm listelere baktım bir bilgi yok Hadi birkaç temel şeyi aradan çıkaralım da kaldı