Başlangıç için hangisini seçmeliyim? Yaşım şu an 17, bu yüzden GSX-R125'e sıcak bakıyorum. 18 olduğumda A2 ehliyet alacağım. Sizce ne yapmalıyım? Motorun hafif olması da dikkatimi çekti; yapılı biri değilim.
Açıkçası, bir süre sonra iyi bir şekilde öğrenince şehirler arası kullanmayı düşünüyorum. Buna uygun olursa sevinirim.Motorlar hakkında pek bilgim yok ama şunu söylemek istiyorum çevremdeki çoğu kişi ilk motor olarak Pulsar 125'lik modelini aldı. başlangıç için iyi olduğunu söylüyorlar
Başlangıç için hangisini seçmeliyim? Yaşım şu an 17, bu yüzden GSX-R125'e sıcak bakıyorum. 18 olduğumda A2 ehliyet alacağım. Sizce ne yapmalıyım? Motorun hafif olması da dikkatimi çekti; yapılı biri değilim.
Satma konusunda sorun yaşatır mı?GSX-R 125 alın geçin sağlam güzel hem neredeyse RS200 NS200 kadar gidiyor.
Bir sene daha bekle a2 al.Beklemem dersen naked tipi bakman daha artı olur trafiğe ve motora alışırsın.NS125-Raider 125 alınabilir.Başlangıç için hangisini seçmeliyim? Yaşım şu an 17, bu yüzden GSX-R125'e sıcak bakıyorum. 18 olduğumda A2 ehliyet alacağım. Sizce ne yapmalıyım? Motorun hafif olması da dikkatimi çekti; yapılı biri değilim.
Satma konusunda sorun yaşatır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.