Başlangıç GSX-R 125 vs Pulsar ns200/rs200

Hyakuya

Decapat
Daha fazla  
Başlangıç için hangisini seçmeliyim? Yaşım şu an 17, bu yüzden GSX-R125'e sıcak bakıyorum. 18 olduğumda A2 ehliyet alacağım. Sizce ne yapmalıyım? Motorun hafif olması da dikkatimi çekti; yapılı biri değilim.

Başlangıç için hangisini seçmeliyim? Yaşım şu an 17, bu yüzden GSX-R125'e sıcak bakıyorum. 18 olduğumda A2 ehliyet alacağım. Sizce ne yapmalıyım? Motorun hafif olması da dikkatimi çekti; yapılı biri değilim.

Motorlar hakkında pek bilgim yok ama şunu söylemek istiyorum çevremdeki çoğu kişi ilk motor olarak Pulsar 125'lik modelini aldı. başlangıç için iyi olduğunu söylüyorlar

Motorlar hakkında pek bilgim yok ama şunu söylemek istiyorum çevremdeki çoğu kişi ilk motor olarak Pulsar 125'lik modelini aldı. başlangıç için iyi olduğunu söylüyorlar
Açıkçası, bir süre sonra iyi bir şekilde öğrenince şehirler arası kullanmayı düşünüyorum. Buna uygun olursa sevinirim.

GSX-R 125 alın geçin sağlam güzel hem neredeyse RS200 NS200 kadar gidiyor.

Bir sene daha bekle a2 al.Beklemem dersen naked tipi bakman daha artı olur trafiğe ve motora alışırsın.NS125-Raider 125 alınabilir.

Yeni başlıyorsanız NS200 daha iyi olacaktır. Grenajlı motorla başlamanız önerilmez naked ve commuter daha kolaydır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı