Başlangıç için 250CC motor önerisi

Hocam racing ya da naked bir motor düşünmüştüm super Sport her ne kadar güzel dursa da başlangıç için naked daha rahat ve doğru bir seçim olur herhalde.
Ne tavsiye edersiniz?
Şuan sizinle aynı konumdayız bütçemiz bile aynı sayılır. Bende ilk motorumu alacağım yeterince araştırdım ve naked ile başlamaya karar verdim. Naked sınıfında;

Duke 250'nin ikinci el pazarı biraz yavaş ikinci ele 45K vermek yerine 52K'ya sıfır almak daha iyi. Yeni kasasının göstergesi kötü bunun dışında kalite kokuyor ve herşeyi güzel.

Cb 250 R vites geçişleri, frenleri güzel, hem spor, hem retro bu listede mantığa yatan ilk 2 motordan biri. Bu bütçede bence en mantıklısı.

MT-25 son kasası benim en çok ilgimi çeken ve istediğim motor. Sınıfında yeni model olarak çift silindirli tek motosiklet. Üst devirlerde fena yaktırıyor. Görüntüsü, deposunun büyük olması ve vücudu sarması, konforu vs. hele ki ice fluo rengi hastası oldum. 7/24 takip ediyorum piyasasının geçen hafta 50-52'ye düşük km'li İstanbul içinde temizi bulunurken şuan 53-55'ten aşağı düşük km'li motora ait ilan yok denecek kadar az.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı