Başlangıç için alkol tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yaşadım hocam yaşadım. Ama onlar aramadılar ben aradım maalesef işin kötü yanı o
Olsa da içsek canım çekiyor ne zamandır.

Senelerdir düzenli (haftada 4-5 gün) alkol içen birisi olarak ilk defa içecek birine tavsiyem güvendiğin ve eğleneceğini düşündüğün insanlar ile içmen. Ağır alkoller ile başlama misal viski, rakı ve votka gibi alkolleri eğer yanınızda bir büyüğünüz veya tecrübeli olanınız yok ise uzak durun eğlenme arzunuz kabusunuza dönüşebilir eğer ayarı kaçarsa. Ne olursa olsun alkolleri birbirine karıştırmaktan kaçının. İlk alkolünüzün bira olmasını tavsiye ederim hem kendinizi tartabilir hem de çok da içseniz azda içseniz sarhoş olana kadar hakimiyet diğer yüksek alkollü içkilere nazaran daha fazla sizin elinizde olur yani kontrolü kaybetmezsiniz. Belli bir süre bunu anlamak önemlidir alkol içmenin en can alıcı olayı nerede duracağını bilmektir. İlla ilk içtiğinizde sarhoş olmanız gerekmiyor amacınız sarhoş olmak olmamalı eğlenmek ve güzel vakit geçirmek olmalı alkol ortamınızın mezesi olsun amacı değil. Eğer şarap içmeye karar verirseniz içtiğiniz marka çok önemlidir köpek öldüren alıp surat ekşitmek keyifli olmayacaktır. Fakat her pahalı şarabın tadı güzel olur diye bir kavramda yok. Senelerin birikimi olarak içimi güzel birkaç şarap tavsiye edeceğim. Kırmızı fiona 75CL 35TL Migros marketlerinde satılır içimi gayet hafif ve yemekle güzel gider. Kırmızı sava 75CL 33TL sadece carrefoursa marketlerinde bulabileceğiniz içimi rahat fiyatına göre lezzetli bir şarap. Kırmızı ve beyaz küp 70CL 32TL hemen hemen çoğu tekelde bulabileceğiniz köpek öldürenlerin bir tık iyisi diyebileceğimiz fakat çok da lezzetli olmayan bir şarap. Eğer bunları bulamazsanız ve tadı hoşunuza gitmeyen bir şarap alacak olursanız şargoz yaparak içilebilecek kıvama getirebilirsiniz. Şargoz: Genelde köpek öldüren şarapların tadını yumuşatmak ve daha lezzetli hale getirebilmek için bir bardak şaraba 3'te 1 oranla gazoz karıştırılmasıdır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…