Başlangıç için elektrogitar önerisi

Merhaba arkadaşlar hayatımda hiç enstürman çalmadım başlangıç seviyeli bir elektrogitar varsa önerilerinize açığım bütçe 15k civarı.

Bunları buldum ama sıfır varsa bu fiyata sıfırda alabilirim
Aynı konuyu birkaç kez açmıssınız, zaten bundan önce onlarca buna benzer konu açıldığı için dürüst olmak gerekirse hepsine cevap verme gereği duymuyorum ve daha birçok kişinin de böyle düşündüğünü sanıyorum.

Gözünüze hoş gelen ve bütçenizi aşmayacak sıfır bir gitar almanızı öneririm. Başlarken ikinci el enstürman satın almak riskli olabilir.

Aynı konuyu birkaç kez açmıssınız, zaten bundan önce onlarca buna benzer konu açıldığı için dürüst olmak gerekirse hepsine cevap verme gereği duymuyorum ve daha birçok kişinin de böyle düşündüğünü sanıyorum.

Gözünüze hoş gelen ve bütçenizi aşmayacak sıfır bir gitar almanızı öneririm. Başlarken ikinci el enstürman satın almak riskli olabilir.

Öncelikle teşekkür ederim 2 defa konu açtığımı biliyorum kimse bir şey yazmaynca acaba mesaj gönderilmedimi diye düşündüğüm için 2. defa aynı konuyu açtım öneriniz için teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı