Başlangıç için elektrogitar önerisi

Set almayın hocam, onun yerine kendiniz teker teker toplasanız daha iyi olur. Bütçeniz buysa bu tip markalara yönelmek yerine ikinci el SX, Squier gibi markalara bakabilirsiniz. Amfi olarak bence en başta kulaklık amfisi alabilirsiniz. Gitara iyi bir yatırım yapın ve acele karar vermeyin; düşünün sakince. Amfi olarak da cep amfisi almak, dışarıda da gitar çalabilmek için iyi bir artıdır. Başlangıç gitarı olarak ucuz bir şey seçmeyin kesinlikle; ikinci el olsa bile kaliteli alın, çünkü bir süre sonra diğer gitarları denedikçe onlara da canınız kalacak. Aşağıda öneri gitar linkleri koyuyorum. Bütçenizi azcık esnetip 10 K üst sınır olarak varsayıyorum.

Bütçeni aşabilir ama bunu kaçırma derim:

İkinci ellerde, kendi kriterlerinize uyan linkleri gönderirseniz yardımcı olabilirim. Kendi şehrinizde de bakın, gitarı bir elinize alıp tartın.

Set almayın hocam, onun yerine kendiniz teker teker toplasanız daha iyi olur. Bütçeniz buysa bu tip markalara yönelmek yerine ikinci el SX, Squier gibi markalara bakabilirsiniz. Amfi olarak bence en başta kulaklık amfisi alabilirsiniz. Gitara iyi bir yatırım yapın ve acele karar vermeyin; düşünün sakince. Amfi olarak da cep amfisi almak, dışarıda da gitar çalabilmek için iyi bir artıdır. Başlangıç gitarı olarak ucuz bir şey seçmeyin kesinlikle; ikinci el olsa bile kaliteli alın, çünkü bir süre sonra diğer gitarları denedikçe onlara da canınız kalacak. Aşağıda öneri gitar linkleri koyuyorum. Bütçenizi azıcık esnetip 10 k üst sınır olarak varsayıyorum.

Bütçeni aşabilir ama bunu kaçırma derim:

İkinci ellerde, kendi kriterlerinize uyan linkleri gönderirseniz yardımcı olabilirim. Kendi şehrinizde de bakın, gitarı bir elinize alıp tartın.

İkinci el gitar alsam sıkıntı çıkarır mı alırken nelere dikkat etmem gerek peki?

İkinci el gitar alsam sıkıntı çıkarır mı alırken nelere dikkat etmem gerek peki?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya bakabilirsiniz; o konuları çok detaylı bilmiyorum maalesef. Söylerim ama çok genel olur; detaylar için video daha iyi olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya bakabilirsiniz; o konuları çok detaylı bilmiyorum maalesef. Söylerim ama çok genel olur; detaylar için video daha iyi olabilir.

Bütçem10kyı aşamaz da benim attığım paketi neden önermiyorsunuz hocam tamamen bilmediğimden soruyorum paketin içinde her şey var çünkü böyle daha ucuza denk geliyor bu gitar ve amfi başlangıç için yeterli olmaz mı yani?

Bütçem10kyı aşamaz da benim attığım paketi neden önermiyorsunuz hocam tamamen bilmediğimden soruyorum paketin içinde her şey var çünkü böyle daha ucuza denk geliyor bu gitar ve amfi başlangıç için yeterli olmaz mı yani?
Alınır mı? Alırsınız, fakat genelde setler göz boyamak için oluyor; çok da kaliteli malzemeler değiller. Sonradan yine gitar alırım derseniz alabilirsiniz, ama uzun süreli kullanım için alacaksanız çok önermem. İnsan bir vakitten sonra daha kalitelisini istiyor. Ama bu seti almak istiyorsanız, hoşunuza gittiyse alın geçin fazla düşünmeyin. Yoksa sadece düşünce olarak kalır. İyi sosyaller, hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı