Başlangıç için gitar önerisi

Beşli akorları öğrendikten sonra belki biraz temel alabilirsiniz fakat bir süre sonra zevk almazsınız. Pixies kimi şarkılarında akustik gitar kullanıyor diye hatırlıyorum fakat pek dinlediğim bir grup değil.

Not: Opeth grubunun akustik gitarı kullanış biçimi de çok iyidir aklıma gelmişken yazayım dinlemenizi tavsiye ederim.

Teşekkürler hocam bu arada zuhal müzik de iki tane gitar var
Kozmos IW-335T NA Akustik Gitar Fiyatı, Ãzellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik MaÄazası Tasarımı Ãdülü 2024 Kozmos IW-240 Dreadnaught Akustik Gitar, Natural Renk Fiyatı, Ãzellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik MaÄazası Tasarımı Ãdülü 2024
Ne gibi farklar var arada? Alınır mı?

Görünüş olarak olan farklılıklar dışında bir fark göremedim aynı ağaçlar, aynı klavye. Belki işçilikleri farklı olabilir desek hiç sanmıyorum aralarında bu kadar fiyat farkı olan iki gitarda farklı kalitede malzeme kullanmazlar. İstediğinizi alın.

Edit: İlk başta fark edememişim kasa şekilleri de farklı ben olsam ikinci olanı tercih ederdim fakat size denemenizi öneririm.

Görünüş olarak olan farklılıklar dışında bir fark göremedim aynı ağaçlar, aynı klavye. Belki işçilikleri farklı olabilir desek hiç sanmıyorum aralarında bu kadar fiyat farkı olan iki gitarda farklı kalitede malzeme kullanmazlar. İstediğinizi alın.

Edit: İlk başta fark edememişim kasa şekilleri de farklı ben olsam ikinci olanı tercih ederdim fakat size denemenizi öneririm.

Teşekkürler hocam denemeye çalışırım mağazalar biraz uzak kalıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı