Başlangıç için hangi iPhone alınmalı?

Bu işin başlangıcı olmaz parayı kolay kazandığınızı düşünmüyorum birçok insan gibi bu yüzden size önerim her zaman için iPhone cihazlarda Pro modellere yönelmek olacaktır. İkinci el ürünleri eğer ilk sahibinden ise düşünebilirsiniz. Çünkü düz modeller parasına göre fiyatlarını hiç hak etmiyorlar. Hatta daha pahalıya geliyorlar aldığınız özellik verdiğiniz para bakımından Pro modellere göre. İkinci ele güven için size tavsiyem 3U Tools programı ile cihazı kontrol ederek almanız olacaktır.
120 Hz ekran, daha iyi bir Kamera, çelik kasa ve daha bir sürü önemli geliştirmeler Pro modellerde mevcuttur. Eğer ki ikinci el düşünürseniz bu üstteki dediklerime dayanarak size önerim minimum bugün için iPhone 13 Pro ve üzeri Pro modeller olacaktır.
Bugün eğer sıfır bir cihaz isterseniz mecburen en dip olarak iPhone 13 bakmalısınız. iPhone 12 ve daha aşağısı modeller artık paranızı çöpe atmak olur.
 
Ben olsaydım iPhone 12 alırdım.
İyi Sosyal'ler dilerim.

Bugün iyice düşündüm 13 çok mantıklı geldi 13 Pro da güzel ama ikinci el istemiyorum dediğim gibi.

iPhone 13'ten aşağısını almanızı önermem. Hatta bana kalırsa düz model alınmaz. 2.elden iPhone 13/14 Pro bakabilirsiniz.

Diğerleri ikinci el ve temiz olacağını sanmıyorum hele ki Kayseri gibi bir memlekette yaşıyorsan.

Sahibinden güvenli alışveriş seçeneği ile SE 3 alabilirsiniz en yeni F/P iPhone telefon o.

Çok küçük değil mi onun yerine 13 almak daha mantıklı değil mi sizce.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı