Şu an R25 süremezsin, ehliyetin yetersiz. R25 sıfır alacaksan ancak o zaman alınır. Ucuz da değil pahalı 400 bin lira şu an sıfırı o da bulabilirsen 2 sene sonra ne olur bilinmez ama sürekli zamlanacağı ortada. "düşük devirde iş görür gibi geliyor" derken ne dedin anlamadım fakat bahsettiğin şey R25'in düşük devirlerdeki performansı nasıldır diye soruyor isen çok kötüdür. Motorun torku ve tork iletimi iyi değil. 250CC sonuçta fazla bir şey beklememek lazım. Daha deminde A2 alınca CBR500 düşündüm deyip, şimdi de bütçem kısıtlı demişsin. CBR500 bugün 500 bin liranın üzerinde. Yani bütçen nedir bilmiyorum fakat yaz ki ona göre yardımcı olayım. R25'i ikinci el almak akıl karı değil. Bu ülkede motor kültürü yok, motorlar çok çabuk yıpranıyor, hele bir de gençlerin bindiği motorlar ise.
Dominar400 bakabilirsin, A2 alınca fiyatı daha uygun fakat abim 2 sene sonrasını konuşuyoruz
nasıl olacak bu iş değil mi? Fiyatlar ne olacak, yeni modeller gelecek mi vs. nereden bilelim. Şu an bir şey istiyorsan uygun fiyatlı TVS Raider bakabilirsin.