Başlangıç için piyano önerisi

Parisli Dayı

Hectopat
Herkese iyi sosyaller.
Başlangıç için dijital piyano aramaktayım. Ses kalitesi güzel, fiyatını hak eden kaliteli piyano önerilerinize açığım. Çekiç aksiyonlu piyano olması ve basış hassasiyetine göre farklı sesler çıkartması gibi özellikler bulunursa daha iyi olur tabii ki. Bütçe 20k ama biraz daha çıkabilirim.

@Single_factor hocam yardımcı olma şansınız var mı?

Son düzenleme:
Dijital piyanolarda Ses kalitesi değil; tuşe önemlidir esasen. Netekim, piyasada yaylı tuş mekanizması ile dijital piyanolara göre daha mükemmel sesler çıkaran klavyeler mevcut. Öyle ise ses kalitesi hedefliyorsanız neden dijital piyano arayışında olasınız?

Dijital piyanoların sesi sizi tatmin eder. Aralarında uçurum fark bulunmaz ve zaten 20-30K bütçeye de böyle bir beklentiniz olması mantıklı değil.

Ben öncelikle çekiç aksiyonunu gayet iyi modelleyen YAMAHA tavsiye ederim. CASIO ve ROLAND ında bu bütçeye yakın alternatifleri mevcut.

Dijital piyanolarda Ses kalitesi değil; tuşe önemlidir esasen. Netekim, piyasada yaylı tuş mekanizması ile dijital piyanolara göre daha mükemmel sesler çıkaran klavyeler mevcut. Öyle ise ses kalitesi hedefliyorsanız neden dijital piyano arayışında olasınız?

Dijital piyanoların sesi sizi tatmin eder. Aralarında uçurum fark bulunmaz ve zaten 20-30K bütçeye de böyle bir beklentiniz olması mantıklı değil.

Ben öncelikle çekiç aksiyonunu gayet iyi modelleyen Yamaha tavsiye ederim. Casio ve Roland ında bu bütçeye yakın alternatifleri mevcut.

Hocam anlamışsınızdır zaten çok anlamadığımı. Birkaç yorum gördüm de bazı modellerde ses kalitesi ile ilgili memnuniyetsizliğini dile getireni onlar da muhtemelen bilinmedik markalardı sanırım. Benim de aklımda bu 3 markadan birinden almak vardı. Model olarak aklınızda bir şey var mıdır veya araştırmamda bana yardımcı olacağını düşündüğünüz bir tavsiyeniz?

Kurzweil yine kaliteli bir ürün M70SR 20.000 seviyesinde başlangıç için işinizi görecektir. Biraz daha bütçniz varsa YAMAHA YDP105 şu anda çok ciddi bir indirimde. 37.000 Civarı.
20.000 Seviyesinde zaten işe yarar bir dijital piyano artık mümkün değil bu enflasyonda.

Herkese iyi sosyaller.
Başlangıç için dijital piyano aramaktayım. Ses kalitesi güzel, fiyatını hak eden kaliteli piyano önerilerinize açığım. Çekiç aksiyonlu piyano olması ve basış hassasiyetine göre farklı sesler çıkartması gibi özellikler bulunursa daha iyi olur tabii ki. Bütçe 20k ama biraz daha çıkabilirim.

@Single_factor hocam yardımcı olma şansınız var mı?
Casio CDP-S360. F/P olarak bakılırsa piyasadaki açık ara en iyi digital piyanodur. Gayet kaliteli bir tuş hissi var, ayrıca ses üretimi de gayet başarılı. Başlangıç aşamasını geçtikten sonra çaldığınız müzikleri daha ileri seviyeye taşımak için de bir çok özelliği mevcut. Ahşap standı ile beraber 20 bin civarına satılıyor. Stand istemezeniz 17 civarında şu anda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı