Başlangıç için protein tozu, creatine aroma ve marka önerisi

Spora başlayalı 1.5 ay oldu. Her spora gittiğimde yapabildiğim max ağırlıkta 3x12 tekrar yapıyorum ve hem günlük protein ihtiyacımı karşılamak için protein tozu hem de max ağırlıkta çalıştığım ve yaptığım spordan daha da verim almak için creatine almayı planlıyorum.

Proteinocean sitesinde buldum, iyi midir? Oradan alınır mı?

Ve hangi aroma alınmalı? Protein tozu ve creatine için ayrı ayrı yazarsanız sevinirim.

Sporla ilgilenen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.

Sporada haftada 3 gün gidiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Proteinocean`dan creatine almıştım sorunsuz gelmişti öneririm. Ben aromasız almıştım bana göre aromasız daha iyi ama bu insandan insana göre değişebilir. Protein tozu için bir fikrim yok.

Proteinocean'dan araştırdığına göre bütçen yüksek değil yani ortalama düzeyde birisin.

Protein tozu alma, paranı tavuk göğsüne ver. 30 gram protein üzerinden tavuk daha avantajlı fiyat olarak.

Kreatin ise bütçene göre önerebilirim, aromalı alma.

Proteinocean'dan araştırdığına göre bütçen yüksek değil yani ortalama düzeyde birisin.

Protein tozu alma, paranı tavuk göğsüne ver. 30 gram protein üzerinden tavuk daha avantajlı fiyat olarak.

Kreatin ise bütçene göre önerebilirim, aromalı alma.

Tavuk daha uyguna gelse de her gün her gün tavuk yenmez. Önerdiğin bir marka var mı protein tozu için?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı