1500 TL protein tozu, creatine ve BCAA almak için marka önerisi

Creatine kullanmanın vakti veya yaşı yoktur. Aldığın marka monohydrate olması dışında creatinede çok bir fark yaratmıyor. BCAA kullanmanı tavsiye etmiyorum şahsi fikrim bir işe yaramıyor. Onun yerine git vitaminler al Omega-3 vb bunlar önemli. Marka olarak ucuz ve güvenilir protein ocean var ben HIQ kullanıyorum bakabilirsin ikisinede.

1 ayda kreatin alınır etkiside görülür arkadaşım ilk ayından sonra kreatin almaya başladı 6 ay sonra 100 bench attı tabikide genetikle de alakalı. Yani sen 1 ay yaptın kreatin aldın diye bir zararı yok aksine faydasını görürsün hele zayıfsan baya dolarsın güzel bir beslenme ile

1 ayda kreatin alınır etkisi de görülür arkadaşım ilk ayından sonra kreatin almaya başladı 6 ay sonra 100 bench attı tabii ki de genetikle de alakalı. Yani sen 1 ay yaptın kreatin aldın diye bir zararı yok aksine faydasını görürsün hele zayıfsan bayağı dolarsın güzel bir beslenme ile.

İlk 6-7 ay kreatin almak çok saçma.

Zaten ilk 6-7 ay boyunca vücudun deli dehşet gelişiyor ilk kez spor yapıyorsan ve ilk 2 ay vücudunun adapte olma süreci oluyor.
Tamam zaten ''deli dehşet'' gelişiyor kreatin alıp neden bunu katlamayasın ki?
Hocam kreatin zararlı bir şey değildir doğru kullanıldığı sürece beyine bile faydaları olduğu söyleniyor. Neden steroid gibi muamele yapıyorsun?

Tamam zaten "deli dehşet" gelişiyor kreatin alıp neden bunu katlamayasın ki?
Hocam kreatin zararlı bir şey değildir doğru kullanıldığı sürece beyine bile faydaları olduğu söyleniyor. Neden steroid gibi muamele yapıyorsun?

Yahu lafı niye çarptırıyorsun ben zararlı demedim ilk 6-7 ay kullanmak saçma dedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı