Başlangıç için Python mu, C# mı?

Rowns

Hectopat
2 tane Hindistan'lı yazılım mühendisi tanıdığımız var işte 2 gün bizde kaldılar konuşma fırsatımız oldu. Chicagoda yüksek lisans yapmış heyecanlı bir sohbetti benim için. Ona neyle başlamam gerektiğini sordum bana Python'u önerdi başlamam için sizce neyle başlamalıyım? Siz neyle başladınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 tane Hindistan'lı yazılım mühendisi tanıdığımız var işte 2 gün bizde kaldılar konuşma fırsatımız oldu. Chicagoda yüksek lisans yapmış heyecanlı bir sohbetti benim için. Ona neyle başlamam gerektiğini sordum bana Python'u önerdi başlamam için sizce neyle başlamalıyım? Siz neyle başladınız?
Dil ve platform seçimi kişisel hedeflere göre yapılır

Python diğer dillere nazaran daha basit ve anlaması kolaydır başlangıç için idealdir ancak Python öğrendikten sonra bir başka dile geçtiğin zaman zorlanabilirsin.

Python bence tabii ne yapacağın da önemli ama her şeyin mantığını Python da kavrarsın bir de kendini dil öğenmek için kasma önemli olan her zaman mantığını kavramak ben öyle başladım tabii sen nasıl istersen öyle gider bu süreç.

Yazılımcılar da para var mı hocam? Bana 8 bin dolar alıyorum dedi.

Açık kaynaktan yanayım ben. En son bir web sitesi yapmam için 20 bin TL teklif edildi. Yıllık hosting ve domain harici. Zaman bulamadım, bulaşmadım.

İşin korsanına da girersen işler azalıyor meblalar çoğalıyor, ama ne gerek var.

Ben Python ile başladım...çünkü başlangıç seviyesine uygun bir dil. Zaten uğraşırsan geçiş yapmak kolay oluyor. Ben datacamp sayesinde kendimi bayağı geliştirdim. Datacampden yardım alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı