Daha fazla
Kol değil, oyun arıyorumMerhaba, bu konuda sana istediğin kadar yardım edebilirim. Anladığım kadarıyla kol arıyorsun. Sana önereceğim marka Saitek (Logitech) Bütçeni söylersen model olarak yardımcı olabilirim.
Başlangıç aşamasında birisi için X-Plane çok ağır bence. Yanlış bir tavsiye olur. Hatta vazgeçebilir zorluğundan dolayı.Veya x-Plane 11 ile daha profesyonel bir başlangıç yapabilirsin.
39 TL gibi bir fiyatı var ve indirimde düşebilir. FSX iyi gider bence de.Başlangıç için, FSX alıp PMDG Boeing 737 kullanabilirsin. Veya x-Plane 11 ile daha profesyonel bir başlangıç yapabilirsin. Benim tercihim FSX ile başlaman. Arkadaşlarınla kolay bir şekilde online oynayabilirsin.
Edit: FSX'i crack yükleme, mutlaka Steam'dan al!
Başlangıç aşamasında birisi için X-Plane çok ağır bence. Yanlış bir tavsiye olur. Hatta vazgeçebilir zorluğundan dolayı.
En iyisi FSX al ve küçük uçaklarla başlayarak adım adım yüksel. Hemen Boeing ile başlama zorlanırsın. Kol uçuşu bile yapabilirsin alıştıkça![]()
Başlangıç için, FSX alıp PMDG Boeing 737 kullanabilirsin. Veya x-Plane 11 ile daha profesyonel bir başlangıç yapabilirsin. Benim tercihim FSX ile başlaman. Arkadaşlarınla kolay bir şekilde online oynayabilirsin.
Edit: FSX'i crack yükleme, mutlaka Steam'dan al!
Peki joystick alana kadar klavye fare ile oynayabilir miyim?Başlangıç aşamasında birisi için X-Plane çok ağır bence. Yanlış bir tavsiye olur. Hatta vazgeçebilir zorluğundan dolayı.
En iyisi FSX al ve küçük uçaklarla başlayarak adım adım yüksel. Hemen Boeing ile başlama zorlanırsın. Kol uçuşu bile yapabilirsin alıştıkça![]()
Peki joystick alana kadar klavye fare ile oynayabilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.