Başlangıç motoru ne olmalı?

250 CC motordan korkuyorsan dostum hiç başlama daha iyi. Direk araba ehliyetini al gerekli evraklarını ver 125CC scooter kullan. Ne diyeyim yani şimdi? 18 yaşında ehliyet alacaksan zaten A2 sınıfı ehliyet alacaksın ve sürücü kursunda 250CC motorla eğitim göreceksin. 250CC zaten kabul görmüş minimum başlangıç seviyesi bunun üstü var altı yok. 16 yaşında olup A1 ehliyet alacaksan olsan o zaman tamam zaten yasa gereği daha üstünü süremezsin. Her neyse. 140-150 bin bütçe ile sana Pulsar N250 öneririm kötü yorum yapanları aldırma ben kendim de o motoru kullandım çok rahat ve güzel motor. Biraz daha bütçeyi arttırırım dersen dominar250 öneririm. İyi günler dilerim

250'likten başlama kararı aldım, sen böyle deyince haklısın. SR250 önerir misiniz peki?

Son düzenleyen: Moderatör:
250'likten başlama kararı aldım, sen böyle deyince haklısın. SR250 önerir misiniz peki?

Yani, CFMOTO biraz yedek parça ve servis konusunda sorunlu bir marka. Supersport motor istiyorsanız, zaten o bütçede pek seçenek yok. Pulsar RS200 ve F250 var. R25 çok pahalı; eğer bütçeniz olsaydı, R25 derdim, ama 140-150 bin TL bütçe belirtmişsiniz. Yine de siz bilirsiniz; eğer yaşadığınız şehirde CFMOTO bayisi iyi ise, alabilirsiniz.

Kanka korkulacak bir şey yok. Ben çift mobylette ile üstüne yatıp otobanda yarış yapıyordum. Korkunu yenmek zorundasın. Yoksa o 125CC'yi bile süremezsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı