Başlangıç motoru önerisi

Furkan Borak

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli, Karamürsel
Selamlar 17 yaşındayım. 18 olup ehliyet almama 8 ay var. Arabam vs. hazır ama ehliyet olmadığı için sürmek istemiyorum. 7-8 ay ayağımı yerden kesecek bir motor arıyorum. Bütçem 80-90 olabilir ama tercihim 50-60 civarı. Dediğim gibi yerden kessin, güzel olsun yokuşta falan tıkanmasın. Scooter istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
RKS'nin wildcat 125 modeli var ona bakabilirsin.

Çok güzelmiş çok beğendim fiyatı da bayağı uygun direkt aklıma yattı :) Ehliyet alacağım daha ya. Pazartesi ehliyet kursuna yazılsam sizce ne zaman alırım? Bir de debriyajlı mı alayım yoksa scooter mi? Scooter daha rahat geliyor bana Activa S kullandım bayağı.

Hocam vitesli almak çok da zor değil daha sonraki zamanlar da ihtiyacın olur sıkıntı çekmessin en azında bence almışken vitesli alın. Ben kendimden örnek vereyim kasım ayında ehliyet kursuna yazıldım kontenjan olmadığı için aralık ayına ertelendi şubatta ehliyetim bendeydi yani aşağı yukarı 2 ay sürüyor.

Hocam vitesli almak çok da zor değil daha sonraki zamanlar da ihtiyacın olur sıkıntı çekmessin en azında bence almışken vitesli alın. Ben kendimden örnek vereyim kasım ayında ehliyet kursuna yazıldım kontenjan olmadığı için aralık ayına ertelendi şubatta ehliyetim bendeydi yani aşağı yukarı 2 ay sürüyor.

Yani trafikte debriyajdı aklın orada kesici falan filan bilmiyorum ilk motor deneyimim olacak zaten 6-7 ay süreceğim sonra araba motor çok sevmiyorum ayağımı yerden kessin diye alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı