"Başlangıç onarma bilgisayarınızı onaramadı" hatası

BerkanC7

Hectopat
Daha fazla  
Günlerde bilgisayar durduk yere.

Başlangıç onarma bilgisayarınızı onaramadı. Günlük dosyası: C:\WINDOWS\System32\Logfiles\Srt\SrtTrail.txt.
Hatası verdi ve bir türlü çözüm bulamadım sistem yedeğini geri yükleme olmadı, bilgisayar sıfırlama olmadı, güvenli başlat olmadı, format dahi atmayı denedim ama o da olmadı. Bilgisayarcıya danıştığımızda dosyaları kurtarmayı denedi ama SSD biçimlendirmekten başka yol yok dedi. Eğer biçimlendirme yaparsak dosyalar gidecek ben bu içerideki fotoğrafları nasıl kurtarabilirim? SSD başka bir PC takıp USB olarak dosyalara erişmeyi denedim ama disk bozulmuş biçimlendirme yapın hatası veriyor.

Benim de başıma gelmişti.
Başlangıç onarım hatası verdiğinde ben Windows 10 ISO dosyası indirdim ve öyle onarmayı denedim çünkü sistem içerisindeki onarım dosyaları bozulmuş olabilir.

Kurtarma sürücüsü oluşturma (microsoft.com) şuraya bir bak istersen.

Dediğin yoldan denedim format başarılı oldu fakat eski Windows'da kalan dosyalarımı yedekleyemedim ve SSD kullandığım için diski bölmemiştim bu yüzden bütün fotoğraflarım gitti
Testdisk 7.2
EaseUS
GetDataBack
Wondershare
Bunlar ile tekrar diski taratıp geri getirmeyi denedim ama dosyalar geri gelmedi umarım bir çözümü vardır

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı