Başlangıç Onarma Onarım Deneniyor'da Takılma

Batuhan Budak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;

Bugün eve geldim, bilgisayarı açmak için tuşa bastım. 10 dakika gibi bir süre evde oyalanıp geri geldiğimde bilgisayar Windows Logosunda takılmış bir şekilde kalmıştı. Bende bilgisayarın tuşuna basarak kapatıp yeniden açtığımda karşıma Başlangıç Onarma diye bir ekran geldi 1 saattir filan ''Onarımlar Deneniyor'' diyor. Bu işlem ne kadar sürer veya başka bir çözüm yolu var mıdır? Önemli bir sorunla mı karşı karşıyayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
MErhaba Windows 8 de ayni sorunu yasiyorum
nasil yardimci olabilirsiniz

İşletim sisteminiz nedir?
Merhaba, Windows 8'de ayni sorunu yasiyorum. Nasil yardimci olabilirsiniz?

Merhaba arkadaşlar;

Bugün eve geldim, bilgisayarı açmak için tuşa bastım. 10 dakika gibi bir süre evde oyalanıp geri geldiğimde bilgisayar Windows Logosunda takılmış bir şekilde kalmıştı. Bende bilgisayarın tuşuna basarak kapatıp yeniden açtığımda karşıma Başlangıç Onarma diye bir ekran geldi 1 saattir filan ''Onarımlar Deneniyor'' diyor. Bu işlem ne kadar sürer veya başka bir çözüm yolu var mıdır? Önemli bir sorunla mı karşı karşıyayım?
Merhaba;
Sorunu nasil halletiniz acaba? Bende Samsung var sinirlenip masaya vurdum sonrasinda bu hatayi verdi. Nasil halletiginizi paylasirsaniz cok sevinirim.

İşletim sisteminiz nedir?
Yardimci olur musunuz vaktiniz varsa?

Sistem geri yükleme yaparak sorunumu çözdüm. Bu arada noktadan sonra boşluk bırakmadığım için banlandım, geç cevap verdiğim için özür dilerim.

Sistem geri yükleme yaparak sorunumu çözdüm.Bu arada noktadan sonra boşluk bırakmadığım için banlandım, geç cevap verdiğim için özür dilerim.
BEn sistem geri yuklemeye giremiyorum, makinem Samsung. Yeni Hard disk aldim bunu takip isletim sistemini kurup, veri kurtarma programiyla eski ve bozuk HDDden kurtarabildiklerimi yeni aldigim isletim sistemi kuracagim Harddiske aktarmayi planliyorum.. Ama yeni hardiske Samsungun uzerinde gelen windows 8 isletim sistemini nasil kurabilirim onu bilmiyorum. Seri numarasi laptopun arkasinda yazmiyor. kutusunu da bulamiyorum, herhangi bir oneriniz var midir?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı