Başlangıç seviyesi için elektro gitar tavsiyesi

Liquorr

Hectopat
Bu aralar elektro gitara karşı bir hevesim var. Daha öncesinde de az da olsa akustik gitar geçmişim vardı. Bu sefer de elektro gitarı denemek istiyorum. Elektro gitarla gram alakam yok, başarabilir miyim ondan bile emin değilim. O yüzden şu anda başlangıç seviyesinde bir gitar almak istiyorum. Ses aktarımı için de ses kartı almayı düşünüyorum. Bunun için de bir öneri yaparsanız sevinirim. Fiyatlara baktığım kadarıyla önerilen başlangıç gitarları 8-9 bin TL arasında. Belki biraz esneklik gösterebilirim. İyi sosyaller.

Ben her zaman orta kalite bir gitar satın almadan yanayım. Çöp ekipmanı alacaksınız, güzel bir ses vermeyecek ve sonunda motivasyonunuz kırılacak ve bir daha ellemeyeceksiniz. Tabii ki bütün servetinizi aktarın demiyorum, güzel orta yollar da bulunabilir.

Jackson JS-22 sanıyorum 12.000 TL civarıydı ve biraz daha yukarı çıkabilirseniz de Jackson JS-32 güzeldir, tavsiye ederim. Eğer ilerlemek isterseniz bunların pickuplarını değiştirir çok daha kaliteli bir ses elde edersiniz. Bunun dışında Epiphone Les Paul'lar çok hoşuma gidiyor. Biraz daha çıkarım diyorsanız ESP LTD çok iyidir.

Ses kartı için önerim Scarlett Solo Gen 4. Kalitelidir.

Bir de hangi müzik türü çalacaksınız? Örneğin sert müzik için farklı, başka tür müzik için farklı manyetik dizilimleri ve gitarlar var. Ona göre yardımcı olalım.

Son düzenleme:
Anladım bu önerdiklerinize bakacağım. Müzik türü olarak fazla metal çalmayı düşünmüyorum, genellikle rock türünden ilerlemek istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı