Başlangıç uygulamalarında bulunan "4" adlı uygulama nedir?

BatuRaveN

Centipat
Daha fazla  
Merhaba geçen gün bir konu açmıştım mouse ve ses gitmesiyle alakalı. Bugün işlemciye fazla yük bindiğini gördüm sistem boştayken görev yöneticisinde sürekli olarak CPU kullanımı %85-100 aralığında duruyordu ve MSI Afterburner programında CPU sıcaklığı da aynı şekilde 85-100 derece aralığındaydı gereksiz olan tüm programları kapatarak bu sorunu çözdüm. Fakat şu an şöyle bir sorun mevcut başlangıç uygulamalarında 4 isminde bir program var dosya konumu yok hiçbir şey yok sadece isminin 4 olduğunu biliyorum. Nedir bir bilgisi olan var mı?

resim_2024-07-15_173510517.png

Merhaba bende de aynı şey vardı büyük ihtimal indirdiğimiz bir oyun ile alakalı. Once human diye bir oyunu indirdiyseniz olabilir. Arama kısmına sistem bilgisi yazarak bütün başlangıç uygulamalarını görebiliyorsunuz. Ben gördüm ama kayıt defteri(Regedit) üzerinden aratmamıştım. Şans eseri Steam tartışmalar kısmında buldum sonra silebildim https://steamcommunity.com/app/2139460/discussions/0/4410795727366389843/Eki Görüntüle 2272474
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
Regedit konusunda sadece local_machıne kısmında göstermiyormuş bundan sonra dikkat etmek gerekir. Current user kısmında da başlangıç uygulamaları çıkıyor. Bulamayan arkadaşların bilgisine.

İnsanlar bilmedikleri her şeyi virüs virüs diye çok bilmiş gibi yorumlamasa keşke bende de bu oyun var ve aynı şekilde bu 4'te var. Hani bir virüsün böyle açık vereceğini düşünmek komedi ona bir şey diyemiyorum.

Merhaba bende de aynı şey vardı büyük ihtimal indirdiğimiz bir oyun ile alakalı. Once human diye bir oyunu indirdiyseniz olabilir. Arama kısmına sistem bilgisi yazarak bütün başlangıç uygulamalarını görebiliyorsunuz. Ben gördüm ama kayıt defteri(Regedit) üzerinden aratmamıştım. Şans eseri Steam tartışmalar kısmında buldum sonra silebildim https://steamcommunity.com/app/2139460/discussions/0/4410795727366389843/Eki Görüntüle 2272474
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
Regedit konusunda sadece local_machıne kısmında göstermiyormuş bundan sonra dikkat etmek gerekir. Current user kısmında da başlangıç uygulamaları çıkıyor. Bulamayan arkadaşların bilgisine.

Merhaba evet indirmiştim Google'da direkt aratınca uzantısını Steam sayfasına atıyor Once Human'ın haklısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00