Çözüldü Başlangıç uygulamalarındaki Çince uygulama virüs mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Akkuşlu

Centipat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar başlangıçta böyle bir uygulama gördüm. Görev yöneticisinde gözükmüyor bu virüs
müdür? Az önce baktığımda yoktu gidip geliyor sanırım. Başkalarında da oluyormuş ve Zoom sebep oluyormuş diye gördüm, Zoom'u silsem virüsse eğer gider mi?

Adsız.png

Çözüm
Geç cevap için kusura bakmayın hocam.

Herhangi bir problem, zararlı gözükmüyor. İlgili şey Zoom veya Canlı Ders uygulaması kaynaklı anladığım kadarıyla.

Ek olarak Zenmate VPN kullanıyorsun. Kaldır.

Komut istemini yönetici olarak çalıştırıp aşağıdakini yaz.

Kod:
netsh advfirewall reset

Daha sonra sistemini yeniden başlat. Onun dışında sistemin tertemiz.
Arkadaşlar başlangıçta böyle bir uygulama gördüm. Görev yöneticisinde gözükmüyor bu virüs
müdür? Az önce baktığımda yoktu gidip geliyor sanırım. Başkalarında da oluyormuş ve Zoom sebep oluyormuş diye gördüm, Zoom'u silsem virüsse eğer gider mi?

Eki Görüntüle 788264
Gameloop kullanıyor musunuz hocam?

Bende öyle bir şey yok.
Sistem tarama raporlarını paylaşın.

Kaspersky ile tam tarama yapın. Sonuç temiz ise endişelenmeyin.

Bir de fotoğrafta sansürün olduğu yerde ne yazıyor? Özel değilse söyler misiniz?
Eki Görüntüle 788310
Altını çizdim orada bir şey yazmıyor hocam.
Emülatör derken Zoom var Microsoft Store var, şimdi ise Forza Horizon 4 indiriyorum. Emülatörden kastınız nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı