Çözüldü Başlangıçta gelen CMD ekranı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

PenguenAdam

Hectopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Selam. Bugün bilgisayarımı açtığımda şifremi girdim sonra da masaüstüne gelmek için biraz bekledikten sonra masaüstündeki ve görev çubuğundaki simgeler geldi. Yavaş gelmesinin farkındaydım çünkü laptopumda harddisk vardı. Sonradan ise bir anda birkaç tane CMD açıldı. Sizce neden açıldı? Tam göremedim ama Temp falan yazıyordu. Bilgisayarda virüs olduğunu açıkçası düşünmüyorum.

İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Düşünmesenizde bir tarama yapmakta fayda var, çünkü CMD'yi genellikle basit virüsler açar aktif olması için ayrıca bir kod falan girdiniz mi .bat adlı otomatik açtığınızda Temp'i siler o da olabilir.
Düşünmesenizde bir tarama yapmakta fayda var, çünkü CMD'yi genellikle basit virüsler açar aktif olması için ayrıca bir kod falan girdiniz mi .bat adlı otomatik açtığınızda Temp'i siler o da olabilir.

Çözüm
Başlat/Çalıştır'a girip, Shell:startup yazıp enter'layın. Orada bir bakın .bat veya .CMD uzantılı dosya var mı? Var ise nedir? Orada yok ise shell:common startup'a da bakabilirsiniz.

Başlat/Çalıştır'a girip, Shell:startup yazıp enter'layın. Orada bir bakın .bat veya .CMD uzantılı dosya var mı? Var ise nedir? Orada yok ise Shell:common Startup'a da bakabilirsiniz.

Korkmayın orada olmaz, oraya atılmasa bile başlangıçta çalışması için ayarlanan virüs ve programlar var mesela Malwarebytes'i hem startup klasöründe hem de başlangıç'ta göremiyorum.

Başlat/Çalıştır'a girip, Shell:startup yazıp enter'layın. Orada bir bakın .bat veya .CMD uzantılı dosya var mı? Var ise nedir? Orada yok ise shell:common startup'a da bakabilirsiniz.
İki klasörde boş hocam.
Yok hocam. Abilerim önceden bir lisans almışlar ve etkinleştirilmiş. Öyle bir şey yapmadım ama tarama yapacağım müsait olduğum bir zamanda.

İki klasörde boş hocam.

Yok hocam. Abilerim önceden bir lisans almışlar ve etkinleştirilmiş. Öyle bir şey yapmadım ama tarama yapacağım müsait olduğum bir zamanda.

Lisans KMSpico olabilir, emin değilim şu konuda isterseniz kontrol edin CMD'den;

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı