Başlangıçtaki sdaCollector isimli yazılım nedir?

Efe Yoluk

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, son zamanlarda bilgisayarımı açtıktan sonra yaklaşık 5 dakika geçince ekran kartı kendi kendine devre dışı kalıyor ve bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor. Ayrıca eskisine göre daha yavaş açılıyor. Ben de bu durumu görünce başlangıç sekmesine baktım ve sdacollector isimli bir yazlımın etkin olduğunu gördüm. Reddit platforumda açılan bir başlıkta yorumlarda virüs olabileceği belirtilmiş. Sizce bu virüs müdür bilgisayarımı formatlamam gerekir mi?

AntiVirüs yüklü mü bilgisayarınızda?

Hayır, Windows Defender ile tarattım. Hızlı ve detaylı taradığında bir sıkıntı yok gibi görünüyor.

Arkadaşlar buldum virüs değilmiş. Slate Digital isimli VST sitesinin uygulaması,FL Studio'dan dolayı otomatik kurulmuş ve başlangıçta görünüyormuş.

Hayır, Windows Defender ile tarattım. Hızlı ve detaylı taradığında bir sıkıntı yok gibi görünüyor.
Yine de üçüncü parti bir antivirüsle taratmanızı öneririm. Windows Defender çok gelişti fakat farklı yerleden bakmakta fayda var. Dosyayı VirüsTotal’e tarattınız mı?

Yine de üçüncü parti bir antivirüsle taratmanızı öneririm. Windows Defender çok gelişti fakat farklı yerleden bakmakta fayda var. Dosyayı VirüsTotal’e tarattınız mı?
Hocam çok teşekkür ederim sorun çözüldü sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı