Çözüldü Başlat menüsü açılmama ve Windows Update 0x8007042c hatası sorunu

• Konuyu başlatan AJFA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 10.586
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
28
Daha fazla  
Öncellikle herkese iyi akşamlar. Sorunum başlıkta belirttiğim gibi. Başlat menüsüne 5-6 defa basıyorum ve bu basışların 2'sinde açılıyor. Yani bazen açılıyor bazen ise açılmıyor. İkincisi de güncelleştirmeleri denetlemek için Windows Update'e girdiğimde karşıma bu hata kodu çıktı. Ne yapabilirim?
@THE_MILLER @Recep Baltaş

---------Güncelleme---------

MSCONFIG'den Hizmetler sekmesine girip alttaki ''Tümünü Etkinleştir'' butonuna tıkladım ve 2 sorun da çözüldü arkadaşlar. :)

Son düzenleme:
Allah senden razı olsun, ne zamandır uğraşıyorum. Sonunda güncellemeler yükleniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSCONFIG'den Hizmetler sekmesine girip 'Windows Olay Günlüğü' nü bulun onu aktifleştirin yeniden başlatın düzeliyor. Updateyi tekrar kapatmak içinde aynı şekilde pasife alın yeniden başlatın. Boş yere tüm hizmetleri çalıştırıp düşük sistemli bilgisayarlarınızı yormayın heleki oyun oynuyorsanız ;)

Bu yöntemi uygulamanızı asla tavsiye etmiyorum çünkü RAM kullanımınız ortalama 2 GB artar ve işlemci kullanımınız da ciddi oranda artar. Sonuç olarak ciddi performans kaybı yaşarsınız. Bu sorunun çözümü için belirli 1 hizmet bile yeterli olacaktır. Onu arayıp bulmanız daha sağlıklı bir çözüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı