Arkadaşlar başlat menüsü çalışmıyor ne yapsam olmadı. Ms-resource: Displayname hatası alıyorum nasıl çözebilirim format atmak da istemiyorum yardımcı olabilir misiniz? Üstelik bazı Windows uygulamaları da silinmiş.
Ben evde yoktum açtım bilgisayarı bu hale gelmiş. Bazen bilgisayarın gücü kesiliyor .Güç kaynağı kablosunda temassızlık var. Gücün kesilmesinden dolayı disksel bir hata olabilir mi? Bir şey de silmedim neden böyle oldu anlamadım. Bir de lisanslı DTS Surround ses programı satın almıştım Microsoft Store'den o da gitmiş anlamadım ben valla.
Ben evde yoktum açtım bilgisayarı bu hale gelmiş. Bazen bilgisayarın gücü kesiliyor. Güç kaynağı kablosunda temassızlık var. Gücün kesilmesinden dolayı disksel bir hata olabilir mi? Bir şey de silmedim neden böyle oldu anlamadım. Bir de lisanslı DTS Surround ses programı satın almıştım Microsoft Store'den o da gitmiş anlamadım ben vallahi.
Maalesef bunu çok kez denedim işe yaramadı. Disk imajı hatası falan gibi bir hata veriyor. Format atmak da istemiyorum. Durum formatlık gibi. Hatta format atarsam SSD alıp ona kurmak istiyorum artık. Bana 1000 lira civarı 500 GB aşağısı olmadan bir SSD önerebilir misin? Biraz yukarı da çıkabilirim. Anakartım Asus M5A97 R2.0 LE
Maalesef bunu çok kez denedim işe yaramadı. Disk imajı hatası falan gibi bir hata veriyor. Format atmak da istemiyorum. Durum formatlık gibi. Hatta format atarsam SSD alıp ona kurmak istiyorum artık. Bana 1000 lira civarı 500 GB aşağısı olmadan bir SSD önerebilir misin? Biraz yukarı da çıkabilirim. Anakartım ASUS M5A97 r2.0 le.
SATA SSD istiyorsan Samsung gayet iyi belki daha ucuza bulabilirsin ben kullandığım SSD'yi önerdim 250 GB olanını kullanıyorum. M.2 SSD, SATA'ya göre daha hızlı. Anakartın destekliyor mu bilmiyorum. Destekliyorsa M.2 SSD al bütçene göre bulursan.