Başlat menüsü çalışmıyor ve Ms-resource: DisplayName hatası

LeonKennedy

Megapat
Daha fazla  
RAM
Corsair Low Profile 4x2 gb
SSD veya HDD modeli
Western 500 GB 7200 Rpm Hdd
Ekran kartı
Amd R9 270x
Anakart
Amd M5A97 R2.0 LE
İşlemci
Amd Fx 6300
Arkadaşlar başlat menüsü çalışmıyor ne yapsam olmadı. Ms-resource: Displayname hatası alıyorum nasıl çözebilirim format atmak da istemiyorum yardımcı olabilir misiniz? Üstelik bazı Windows uygulamaları da silinmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
SATA SSD istiyorsan Samsung gayet iyi belki daha ucuza bulabilirsin ben kullandığım SSD'yi önerdim 250 GB olanını kullanıyorum. M.2 SSD, SATA'ya göre daha hızlı. Anakartın destekliyor mu bilmiyorum. Destekliyorsa M.2 SSD al bütçene göre bulursan.
Teşekkür ederim bakacağım.

SATA SSD istiyorsan Samsung gayet iyi belki daha ucuza bulabilirsin ben kullandığım SSD'yi önerdim 250 GB olanını kullanıyorum. M.2 SSD, SATA'ya göre daha hızlı. Anakartın destekliyor mu bilmiyorum. Destekliyorsa M.2 SSD al bütçene göre bulursan.
Teşekkür ederim bakacağım.

Son düzenleme:
Geri yükleme noktası olsaydı yapacaktım denedim ama yok maalesef ve bu yukarıdaki adımları da uyguladım yine olmadı format atacağım galiba format atmaya da niyetim yoktu aksiliğe bak.

Başlat menüsü dediğin arama butonu mu yoksa bilgisayarı kapatıp / açtığımız başlat menüsü mü?

İşte sol alttaki başlat butonu ses düğmesi vesaire hiçbiri çalışmıyor ms-resource: Displayname hatası veriyor deli oldum bildiğin.

Bir şeyler silinmiş ani güç kesintisi olunca, zaten HDD. Bir de ani kesinti olunca Windows hasar alabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı